Vervo jaunumi

Loģistikas menedžera un kravas auto šofera sadarbība

Loģistikas menedžera un kravas auto šofera sadarbība

Loģistika ir komplicēts process, kurā katrai no iesaistītajām pusēm akurāti jāizpilda savs darba uzdevums un, dažkārt, arī jādomā ārpus rāmjiem, lai visi kravu pārvadājuma posmi noritētu raiti un gludi. Tas attiecas gan uz loģistikas menedžeriem, muitas brokeriem, noliktavu personālu, iekraušanas un izkraušanas tehnikas operatoriem un, protams, arī kravas automašīnas šoferiem. Viens no galvenajiem pamatnosacījumiem, lai vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi noritētu ātri, droši un bez starpgadījumiem, ir korekta savstarpējā komunikācija starp visām iesaistītajām pusēm.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo jau kopš 2008.gada ir uzkrājis lielu pieredzi – kā sniegt augstas kvalitātes kravu pārvadājumus saviem klientiem – gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Par pamatu tam kalpo sadarbība starp loģistikas menedžeri un kravas autovadītāju – svarīgākajām personām kravu pārvadājumu veikšanas laikā. Loģistikas menedžeris ir persona, kas vada šo procesu, tai skaitā sazinās ar noliktavas personālu, muitas brokeri, iekraušanas un izkraušanas tehnikas operatoru, lai kravu piegāde notiktu atbilstoši tam, ko esam solījuši mūsu klientiem. Turpretī kravas transportlīdzekļa vadītājam ir nepieciešams iegūt nepastarpinātu informāciju par plānoto kravas iekraušanu un izkraušanu, piegādes termiņu un nepieciešamajām papildu operācijām, tai skaitā muitas formalitātēm.

SIA Vervo loģistikas menedžeri izmanto automatizācijas rīkus, lai vienmēr zinātu, kur atrodas mūsu klienta krava, bet tai pat laikā komunikācija ar transporta šoferi nodrošina papildu drošības sajūtu, ka kravu pārvadājums notiek atbilstoši ievirzītajām prasībām. Lai uzturētu labas savstarpējās attiecības un arī mūsu menedžeri gūtu papildu zināšanas, mēs regulāri piedalāmies kravas iekraušanas un izkraušanas procesos, lai gūtu pārliecību par kravas drošību.

Punktualitāte kravas transportlīdzekļa šoferiem ir viens no svarīgākajiem kravu pārvadājuma plānošanas aspektiem, jo šoferim vienmēr jābūt precīzā vietā un laikā vai nu iekraujot vai izkraujot kravu. Kā piemēru varam minēt situāciju, kad šoferim ir jāšķērso divas valstis un trešajā valstī jāpagūst uz prāmi, lai varētu šķērsot ūdenstilpi un turpināt kravu piegādi līdz pat klienta durvīm, iekļaujoties noteiktajā termiņā. SIA Vervo speciālisti zina, kuri transportlīdzekļu vadītāji ir specializējušies vienā vai otrā virzienā, pārzinot maršrutu un nodrošinot īsāko piegādes laiku, jo, piemēram, brauciens uz Norvēģiju ziemas laikā prasa specifiskas zināšanas, salīdzinot ar kravu pārvadājumu uz Spāniju.

Uzticot maršruta plānošanu mums, mēs kopā ar šoferi izplānosim optimālāko maršrutu par izdevīgiem piegādes nosacījumiem. Tāpat arī jāievēro šoferim noteiktās darba stundas, kas paredz maksimāli 9 braukšanas stundas diennaktī. Braukšanas stundām ir jābūt sadalītām ar atpūtas pauzēm, un viens braukšanas posms nedrīkst pārsniegt 4,5 stundas.

Gadījumos, kad piegādes termiņi ir īsāki nekā iespējamais kravas pārvadājuma laiks, mēs nodrošinām divus šoferus, attiecīgi uz pusi samazinot kravas piegādes laiku, jo šoferi var braukt uz maiņām un sasniegt galamērķi ātrāk. Veicot kravu piegādes, jāņem vērā arī kravas transportlīdzekļa maksimālais atļautais ātrums uz ceļa, kas bieži vien ir 80km/h vai 90km/h, atkarībā no kravas transportlīdzekļa pilnas masas.

Izprotot šofera darbu un stiprinot savstarpējās attiecības, ir iespējams sniegt augstākās kvalitātes servisu klientiem, jo tikai spēcīgas komandas pamatā slēpjas veiksme un panākumi. Mūsu darbu ir novērtējuši gan pastāvīgie, gan jaunie klienti, tāpēc esam droši par saviem vārdiem – SIA Vervo – “vienmēr gatavi veikt papildu jūdzi!”

Ja jums nepieciešami vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums un Jūs saņemsiet bezmaksas konsultāciju par jebkura veida kravu pārvadājumiem. Rakstiet mums e-pastu uz info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr. +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv