Vervo jaunumi

6 ieteikumi, pirmo reizi veicot kravu pārvadājumu

6 ieteikumi, pirmo reizi veicot kravu pārvadājumu

Ja esat tik tikko uzsācis biznesu vai vēlaties paplašināt savu darbību ārpus Latvijas robežām, uzsākot starptautiskos kravu pārvadājumus – šī informācija Jums palīdzēs izvairīties no nevajadzīgiem sarežģījumiem. SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas kopš 2008. gada veic visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus, izmantojot sauszemes, avio, dzelzceļa un jūras transportu.

Pirmo reizi, parādoties tādai vajadzībai – “man vajag piegādāt kravu” – jautājumu var būt bezgalīgi daudz – Ar ko lai sāk? Pie kā vērsties? Vai organizēt pašam? Vai kravu apdrošināt? Kādu transportu izvēlēties? Un tā var turpināt bezgalīgi. Jautājumu jūklī varat apmaldīties, vairākas reizes pat sadārdzinot savas kravas transportēšanas izmaksas. Tas nav izdevīgi nevienam.

Ar SIA Vervo palīdzību Jūsu vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi noritēs ērti, droši un izdevīgi – ietaupot Jūsu laiku un nesagādājot raizes, tādējādi varēsiet pievērsties sava biznesa turpmākai attīstībai.

Punkti, uz kuriem Jums ir jābūt gatavām atbildēm:

1. Uz kurieni vai no kurienes jāveic kravu pārvadājumi?
Pirms parādās vajadzība veikt kravu pārvadājumu, Jums droši vien jau ir sagatavota informācija par nosūtītāju vai saņēmēju, tādējādi ir skaidrs, par kādiem pasaules reģioniem ir runa. Vai kravu pārvadājumi jāveic tepat, Baltijas valstu robežās, vai varbūt krava jāpiegādā Vācijā, vai kravu pārvadājumi jāveic uz tālākām zemēm – uz un no Ķīnas vai uz un no ASV. Zinot konkrētas valstis un robežas, uzreiz jau var spriest par aptuveno kravu piegāžu attālumu, iespējamajiem transporta veidiem, kā arī nepieciešamo dokumentāciju.

2. Imports vai eksports? Un kas ar muitu? Un citi dokumenti?
Importējot vai eksportējot preces, jāzina, kādi dokumenti ir nepieciešami. Par dokumentāciju ES robežās labprāt pastāstīs mūsu loģistikas menedžeris, taču, veicot kravu pārvadājumus uz, no vai caur trešo pasaules valsti, nepieciešami papildu dokumenti, jo – klāt nāk muitas procedūras. Par laimi, SIA Vervo piedāvājumā ir arī muitas brokeru pakalpojumi. Ko tas nozīmē Jums? Kamēr stiprināsiet attiecības ar savu biznesa partneri Ķīnā, ASV vai Krievijā, mēs nokārtosim visas nepieciešamās muitas deklarācijas un palīdzēsim aprēķināt nodokļu apjomu. Arī nepieciešamās licences, veicot akcīzes preču (alkohols, naftas produkti), medikamentu un bīstamu preču (ADR) pārvadājumus, sagatavosim mēs!

3. Piegādes laiks un attālums nav šķērslis – viss slēpjas budžetā un termiņā.
Vēršoties pie pārvadātāja, Jums ir jāzina precīzs termiņš – kad Jūsu krava būs gatava iekraušanai un kāds ir Jūsu vēlamais piegādes termiņš. Optimālais risinājums Eiropas un NVS valstīs būs sauszemes transports, gadījumos, kad galamērķis ir sasniedzams Jūsu nepieciešamajā termiņā. Ja kravu nepieciešams nogādāt steidzami, tad iesakām izvēlēties avio transportu, taču ja attālums ir liels un piegādes ātrums ir mazsvarīgs – izdevīgākais variants būs jūras konteineru pārvadājumi. Kā papildu variantu kravu pārvadājumiem pa Eiropu, uz un no NVS un Āzijas valstīm, piedāvājam dzelzceļa kravu pārvadājumus. SIA Vervo piedāvā arī multimodālos pārvadājumus, kombinējot transporta veidus – lai Jūsu kravu pārvadājumi būtu maksimāli izdevīgi, ātri un droši.

4. Kur atrast transportu un kā lai zina, kāda kravas piekabe vai puspiekabe nepieciešama?
Viena no būtiskākajām priekšrocībām, sadarbojoties ar Vervo, ir – jums nav jāuztraucas par to, kur atradīsiet atbilstošu transportu. Gadu laikā esam izveidojuši ilgtermiņa attiecības ar uzticamiem sadarbības partneriem, ar kuru palīdzību varam veikt visu veidu kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Projektu loģistika jeb negabarīta kravu pārvadājumi; lejamkravas; beramkravas; bīstamas kravas – mūsu rīcībā ir viss nepieciešamais, lai veiktu visa veida kravas pārvadājumu, sākot no standarta pilnas kravas tentiem (FTL), saliktām kravām (LTL) un beidzot ar bīstamu lejamkravu cisternām. Noskaidrojot, kāds ir Jūsu kravas veids, izmēri un apjoms, mūsu loģistikas menedžeris noorganizēs Jūsu kravu pārvadājumu!

5. Kāpēc izvēlēties SIA Vervo pakalpojumus?
Mūsu komandu raksturo vārds – attīstība, kas ne tikai attiecas uz mūsu biznesa attīstību, bet arī uz Jums. Mēs sniedzam augstākās kvalitātes klientu apkalpošanas servisu, nodrošinot individuālu pieeju katram klientam, tādējādi izpildot visas klienta vēlmes un vajadzības. Mūsu pakalpojumu klāstā ietilpst arī kravas apdrošināšanas pakalpojumi, kas sniegs Jums simtprocentīgu drošības sajūtu, kā arī kravas izsekošanas pakalpojumi, lai Jūs varētu sekot līdzi kravas atrašanās vietai. Mūsu klients ir mūsu prioritāte, par kura kravām uzņemamies atbildību. Kā jau mūsu devīze vēsta: “SIA Vervo – vienmēr gatavi veikt papildu jūdzi!” Darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai izpildītu Jūsu vēlmes.

6. Kā kļūt par SIA Vervo klientu?
Vienkārši trīs soļos! Aizpildāt pieteikuma formu mūsu mājaslapā, stundas laikā saņemat kravu pārvadājuma piedāvājumu un līgumu noslēdzam attālināti. Sazinoties ar mums telefoniski, iespējams saņemt bezmaksas konsultāciju pirms kravas pieteikuma veikšanas: tālr. nr.: +371 67674570 vai rakstiet mums uz e-pastu: info@vervo.lv vai arī aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv