Vervo jaunumi

Priecīgas lieldienas no SIA Vervo!

Priecīgas lieldienas no SIA Vervo!

Klāt ir Lieldienu nedēļa, kad mitoloģiskajam tēlam – Lieldienu zaķim, tāpat kā transporta un loģistikas uzņēmumam SIA Vervo, jāveic ātri un droši starptautiskie kravu pārvadājumi. Lieldienu zaķis, tāpat kā Ziemassvētku vecītis, veic loģistikas procesus, tikai šajā gadījumā, veicot olu piegādi visiem pasaules bērniem un, arī dažiem lielajiem. Olu krāsošana, slēpšana un meklēšana Lieldienu rītā izvērsusies par jautru tradīciju ģimenes lokā, atzīmējot pavasara saulgriežus.

Kas Lieldienām kopīgs ar olu?

Ola jau no seniem laikiem ir dzīvības simbols, saistīta ar seniem pavasara kultiem, lai veicinātu veselību un pasargātu no nelaimēm. Arī senie latviešu tautas ticējumi par to liecina, piemēram, “kam ola stiprāka, tas dzīvos ilgu mūžu”. Šobrīd gan vistu olas ir daļēji izkonkurētas, iemainot tās pret šokolādes olām, kas parādījās 19. gadsimtā, Francijā un Vācijā.

Kas Lieldienām kopīgs ar zaķi?

Mitoloģiskais Lieldienu zaķis kļuva populārs 19. gadsimtā, taču daudziem tomēr neizprotama ir leģenda par zaķi, kurš dīvainā kārtā spēj dēt olas, rotāt tās un paslēpt. Kā izrādās, zaķis ir dzīvnieks, kurš vienā reizē pasaulē var laist lielu skaitu zaķēnus, un tas, tāpat kā ola, kļuvis par auglības simbolu.

Apvienojot olas un zaķi, mitoloģiskajam tēlam brīvdienās būs darba pilnas rokas – veicot starptautiskās piegādes, izmantojot pareizas temperatūras regulējamas piekabes, tāpat arī temperatūras regulējamas noliktavas.

Transporta un loģistikas uzņēmums zina SIA Vervo, cik atbildīgs darbs ir būt par Lieldienu zaķi, tāpēc, lai atvieglotu tā slēpšanas darbu, sarūpējām Jums sarakstu ar labākajām vietām, kur paslēpt Lieldienu olas gaidāmajās brīvdienās:
• Ja slēpjat iekštelpās: zem spilvena, kājgalī zem segas, drēbēs, krūzē, zābakā, jakas kabatā;
• Ja slēpjat ārā: zem krūmiem, pūpolos, koka dobumā, puķu dobē, puķu podā, smiltīs, zem spaiņa.

Un, lūk arī dažas Lieldienu tradīcijas: olu krāsošana, to meklēšana, ripināšana, olu kaujas, olu ēšana ar sāli, šūpošanās, kā arī laika vērošana un mutes mazgāšana tekošā ūdenī.

Transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo komanda novēl jauki pavadīt brīvdienas un atgādina vēl vienu ticējumu – ja uzreiz pēc Lieldienām pieteiksiet kravu pārvadājumu, tad gaidāma laba sadarbība!

Priecīgas Lieldienas no SIA Vervo!

Jūsu kravu pārvadājumu pieprasījumi tiks apstrādāti, sākot ar 6.aprīli.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv