Vervo jaunumi

TOP 5 maršruti importā un eksportā

TOP 5 maršruti importā un eksportā

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas jau 13 gadus piedāvā ekonomiski izdevīgākos maršrutus, lai starptautiskie kravu pārvadājumi tiktu nodrošināti visīsākajos piegāžu termiņos par optimālām cenām. Pāris dienu laikā veiksim "door to door" jeb piegādi līdz Jūsu durvīm pat no Ķīnas, izmantojot avio kravu pārvadājumus. Ņemot vērā, ka SIA Vervo piedāvā visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus, arī ārzemēs Jūs varat veikt muitas procedūras, apdrošināt, glabāt preces noliktavās, pateicoties mūsu sadarbības partneriem visā pasaulē.

Neskatoties uz to, ka veicam kravu piegādes uz un no aptuveni 120 pasaules valstīm, SIA Vervo veikto piegāžu maršrutu TOP 5 gan importā, gan eksportā ir tāds pats, kā no Latvijas kopējā importa un eksporta apjoma pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem.

Eksporta preces no Latvijas visbiežāk ir koka izstrādājumi, lauksaimniecības preces un mehāniskās ierīces un elektroiekārtas.

Latvija – Lietuva un Latvija – Igaunija ir divi vispopulārākie maršruti preču eksportā Latvijā. Tā kā tās ir Latvijas kaimiņvalstis, kravu pārvadājumi var tikt veikti vien dažu stundu laikā, izmantojot sauszemes transportu. Uz Igauniju visbiežāk tiek veikti mehānisko iekārtu pārvadājumi. Kā trešais pieprasītākais maršruts Latvijas eksportā ir Krievija. No Latvijas uz Krieviju ir iespējami kravu pārvadājumi pāris dienu laikā, izmantojot sauszemes autotransportu, avio transportu, jūras transportu vai dzelzceļa transportu. Pieprasītākās eksporta preces uz Krieviju ir lauksaimniecības un pārtikas preces. Arī Latvija-Vācija un Latvija-Zviedrija ir vieni no populārākajiem maršrutiem Latvijas eksportā. Zviedrijā vispieprasītākā eksporta prece no Latvijas ir koks, koka izstrādājumi un kokogle.

Importa preču pārvadājumu augšgalā ir maršruti Lietuva – Latvija un Igaunija - Latvija. Galvenā importa prece no Lietuvas un Igaunijas ir lauksaimniecības un pārtikas preces. Kā nākamie pieprasītākie maršruti importā ir kravu pārvadājumi no Polijas un Vācijas, kas visbiežāk sastāv no mehānismiem un elektroiekārtām. Covid-19 pandēmijas dēļ, ievērojami ir audzis pieprasījums maršrutā Ķīna - Latvija, un galvenās importa preces no Ķīnas ir sejas maskas, kas mūsdienās ikvienam ir kabatā.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm, izmantojot visus transporta veidus. Iespējami sauszemes autotransporta pārvadājumi, jūras pārvadājumi, avio pārvadājumi, kā arī dzelzceļa pārvadājumi. Sazinoties ar SIA Vervo, stundas laikā saņemsiet atbildi no mūsu loģistikas menedžera. Pēc tam tiks pārrunātas pārvadājuma detaļas, kā piemēram, maršruts, kravas izmēri, kravas īpatnības un vēlamais piegādes laiks. Mūsu profesionālie loģistikas speciālisti atradīs piemērotāko un Jums izdevīgāko kravas transportēšanas veidu. Sazinieties ar mums caur e-pastu: info@vervo.lv vai piesakiet kravu šeit.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv