Vervo jaunumi

Autotransporta kravu pārvadājumi vēl jaudīgāki

Autotransporta kravu pārvadājumi vēl jaudīgāki

Transporta un loģistikas uzņēmumu SIA Vervo jau 13 gadus raksturo vārds “attīstība”. Šo gadu laikā Vervo grupa ir pierādījusi sevi kravu pārvadājumu nozarē, sniedzot augstas kvalitātes transporta un loģistikas pakalpojumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Mūsu klienti un sadarbības partneri mūs ir novērtējuši, tāpēc turpinām uzņēmuma attīstību, atverot jaunas filiāles Latvijā un ārzemēs, kā arī iegādājoties jaunus kravas transportlīdzekļus, lai kravu pārvadājumi tiktu veikti vēl ātrāk, izdevīgāk un drošāk.

Šodien SIA Vervo Auto atzīmē kārtējo sasniegumu, jo Vervo kravas autoparkam ir pievienojusies jauna, ekonomiska un jaudīga “Scania” kravas automašīna!

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas stāvokli Covid-19 pandēmijas dēļ, varētu šķist nepiemērots brīdis jaunas mašīnas iegādei, tomēr SIA Vervo Auto valdes locekļi Māris Dreimanis un Jānis Zariņš atzīmē, ka jauna transporta iegāde bija ieplānota jau sen un, neskatoties uz pandēmiju, mums ir jāvirzās uz priekšu. Vervo ir par ilgtspējīgu attīstību un pozitīvu skatu nākotnē.

Lai izvēlētos uzņēmumam atbilstošāko kravas transportlīdzekli, uzņēmuma vadība ņem vērā šoferu viedokli – ar kādas markas kravas mašīnām braukt ir patīkamāk un ērtāk. Mūsu šoferi priekšroku dod Scania un Mercedes mašīnām. Ļoti nozīmīgs faktors ir kravas mašīnas degvielas patēriņš, kas ir būtiski arī Vervo klientiem – jo mazāks ir degvielas patēriņš, jo mazākas ir uzņēmuma izmaksas, jo labāka ir kravu pārvadājumu cena par km klientam, norāda M. Dreimanis. Scania piedāvā vienu no labākajiem degvielas patēriņiem, kas ir piemērots tieši mūsu maršrutiem. Kā papildu plusu varam minēt arī Scania servisa ērto atrašanās vietu, jo tas atrodas netālu no kravas mašīnu stāvvietas un SIA Vervo galvenā ofisa Rīgā, Tīraines ielā 1.

Sadarbība ar Scania Latvia ir izveidojusies jau no pirmās kravas mašīnas, un J. Zariņš uzskata, ka arī nākotnē Vervo visticamāk turpinās sadarboties ar Scania, līdz sasniegsim mūsu pagaidu mērķi – 60 kravas automašīnas.

Jaunā Scania jau gaida Jūsu kravu! Ja Jums ir nepieciešami vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi, sūtiet savu pieteikumu uz e-pastu info@vervo.lv un stundas laikā ar Jums sazināsies kāds no mūsu loģistikas menedžeriem.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv