Vervo jaunumi

Četru dienu FIATA seminārs

Četru dienu FIATA seminārs

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ir biedrs Latvijas nacionālās kravas ekspeditoru un loģistikas asociācijai. Jau kopš 2018.gada mēs, SIA Vervo, kopā ar citiem LAFF biedriem aktīvi iesaistāmies kravu pārvadājumu nozares attīstībā ne tikai Latvijā, bet arī pasaules mērogā.

Šī gada 22.martā sāksies FIATA nedēļa “Driving the change” jeb virzīšana uz pārmaiņām, kas norisināsies 4 dienas, no rīta līdz pat pēcpusdienai. Šajās četrās dienās notiks tiešsaistes semināri par dažādām aktualitātēm, kas saistītas ar starptautiskajiem kravu pārvadājumiem. Pateicoties ilggadējai LAFF sadarbībai ar FIATA, arī mums būs iespēja ņemt dalību šajā vērtīgajā FIATA nedēļā.

Semināru nedēļā ir paredzēts iepazīt FIATA sniegtos pakalpojumus, kas ir saistīti ar licences līgumiem un citiem aktuāliem dokumentiem, kas nepieciešami starptautiskajiem kravu pārvadājumiem. Kā liecina FIATA nedēļas programma, tiks dots ieskats arī jaunajā federācijas Loģistikas institūtā.

Programma vēsta, ka tiks pārrunātas arī šī brīža aktualitātes. Viena no tām ir Covid-19 pandēmijas ietekme uz kravu pārvadājumiem, par kuru SIA Vervo jau ir lietas kursā, aprakstot blogā jaunākās aktualitātes, kas līdz šim bijušas saistītas ar kravu pārvadājumiem. Vienā no semināriem tiks apspriesta kravas ekspeditoru centrālā loma jeb rasts risinājums, kā kravu pārvadājumi paveicami vēl drošāk Covid-19 pandēmijas laikā.

Otra aktualitāte ir par digitalizācijas ieviešanu arī maksājumos. SIA Vervo jau ir veikuši pētījumu, pēc kura tika secināts, ka digitālās inovācijas strauji attīstās un pārņem arī transporta un loģistikas nozari. Ar nepacietību gaidām semināru, kurā tiks pārrunāta iespēja nākotnē digitāli veikt maksājumus, kas turpmāk loģistikas darījumus padarīs vēl vienkāršākus un ātrākus.

Kā trešo aktualitāti varam izcelt traucēto jūras piegādes ķēdi. Attiecībā uz šo tēmu, tiks izcelti galvenie faktori, kas ir sarežģījis šo procesu, kā arī – kā veiksmīgi un ātri tikt galā ar šo izaicinājumu. FIATA semināru nedēļā uzzināsim arī par sociālajiem tīkliem transporta un loģistikas nozarē.

Kopumā vērtējam šo tiešsaistes pasākumu kā ļoti vērtīgu un priecājamies būt daļa no transporta un loģistikas nozares attīstības. SIA Vervo ik dienu veic visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus, tajā skaitā arī informējot par jaunākajām transporta un loģistikas nozares aktualitātēm gan Latvijā, gan pasaulē. Ar nepacietību gaidām FIATA nedēļu, lai pēcāk par to dalītos ar Jums! Esi pirmais, kas uzzina par jaunumiem, sekojot SIA Vervo profilam visos sociālajos tīklos.

Ņemot vērā, ka SIA Vervo loģistikas speciālisti ir zinoši un profesionāli, aicinām Jūs pieteikt savu kravu pārvadājumu jau tagad. Pēc pieteikuma, stundas laikā ar Jums sazināsies kāds no mūsu loģistikas menedžeriem un sniegs bezmaksas konsultāciju!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv