Vervo jaunumi

Sveicam Igauniju Neatkarības dienā!

Sveicam Igauniju Neatkarības dienā!

Esam lepni būt kaimiņi Igaunijai, ar kuru transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ir nodibinājis neskaitāmas sadarbības. Katru nedēļu uz un no Igaunijas tiek veikti vismaz 18 kravu pārvadājumi ar dažāda veida kravas mašīnām, ieskaitot tenta kravas auto ar pilnām un saliktām kravām. Latvijas robeža ar Igauniju stiepjas 343 kilometru garumā.

Mūsu kaimiņi igauņi šodien atzīmē 1918.gada 24.februārī izcīnīto brīvību. Tam par godu ik gadu šis datums tiek atzīmēts ar svētku gājieniem, armijas parādēm, koncertiem un prezidenta uzrunu. Šogad, Covid-19 pandēmijas dēļ, Igaunijas Neatkarības diena tiek atzīmēta klusāk kā citus gadus- ģimenes lokā un pie mājām paceļot Igaunijas karogu. Arī Latvijā tiks atzīmēti šie svētki, izgaismojot Rīgas Rātsnama ēku Igaunijas karoga krāsās.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo lepojas ne tikai ar plašo sadarbības loku Igaunijā, bet arī ar uzņēmuma pārstāvniecību Tallinā - Vervo Eesti OÜ – kura darbība tika uzsākta 2016.gadā. SIA Vervo filiāle Igaunijā ir liels solis attīstības virzienā, jo tika nodibināta vēl ciešāka saikne ar mūsu klientiem Igaunijā, kā arī vēl vairāk uzlaboti starptautiskie kravu pārvadājumi uz un no Ziemeļeiropas valstīm: Zviedriju, Somiju, Norvēģiju.

2020.gadā Igaunija ierindojās otrajā vietā starp visiem eksporta partneriem Latvijā, kas pierāda, ka kravu pārvadājumi maršrutā Latvija-Igaunija ir liela vērtība Latvijas ekonomikai.

Sveicieni SIA Vervo igauņu kolēģiem, kā arī esošajiem un topošajiem klientiem un sadarbības partneriem Igaunijas Neatkarības dienā! Novēlam vēl spēcīgāku sadarbību ar Latviju un lielus panākumus!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv