Vervo jaunumi

中國新年 jeb Ķīniešu Jaunais gads

中國新年 jeb Ķīniešu Jaunais gads

Kamēr lielākā pasaules daļa, tajā skaitā SIA Vervo komanda, jauno gadu sagaidījuši jau vairāk kā pirms mēneša, Ķīnā jaunais gads sākas tikai šodien! Ķīnas Jaunais gads parasti ir laika intervālā no 21.janvāra līdz 20.februārim un to nosaka mēness stāvoklis. Sākot no šodienas, miljoniem Ķīnas iedzīvotāju devušies vairāku dienu garās brīvdienās, lai atzīmētu svētkus ar uguņošanu un citiem svētku atribūtiem, kā piemēram, sarkanām lentām un pūķiem, jo sarkanā krāsa ir Ķīnas veiksmes krāsa!

Laikā, kad tiek svinēts Ķīniešu jaunais gads, kravu pārvadājumi samazinās un tas ir saistīts ar visas rūpniecības nozares slēgšanu vismaz uz nedēļu svinību dēļ. Ņemot to vērā, kravu piegādes no Ķīnas šajā laikā tiks kavētas, ja vien neesat laicīgi tam sagatavojušies, lai veiksmīgi varētu turpināt darbu.

SIA Vervo pakalpojumu klāstā ietilpst arī kravu pārvadājumi uz un no Ķīnas! Sadarbība ar Āzijas valstīm katru gadu stiprinās, palielinoties importa un eksporta apjomam. Kravu pārvadājumi uz un no Ķīnas iespējami gan ar avio transportu, gan izmantojot jūras konteinerus, gan dzelzceļu un pārsvarā pārvadājumam tiek izmantoti konteineri. SIA Vervo kontrolē konteineru kravu pārvadājumu visos kravas pārvadājuma posmos, lai sniegtu visaugstāko pārvadājuma kvalitāti ar ātrākajiem piegādes laikiem.

Interesanti, ka senāk kravu pārvadājumi uz un no Ķīnas ilga mēnešiem, bet tagad “jaunais zīda ceļš” nodrošina jūras konteineru pārvadājumus līdz 60 dienām. Mūsu ātrākā piegāde veikta maršrutā no Shenzhen uz Rīgu 19 dienu laikā, izmantojot dzelzceļa konteineru pārvadājumu.

Visbiežāk eksportētās preces uz Ķīnu ir koksne un tās izstrādājumi, tāpat arī mašīnas un dažādi mehānismi, savukārt populārākās importa preces no Ķīnas ir mašīnas, elektriskās iekārtas un plastmasas un gumijas izstrādājumi.

SIA Vervo redzējums par starptautisko tirdzniecību ir pozitīvs! Kā norāda SIA Vervo direktors M.Dreimanis, tad situācija uzlabosies sākot ar martu – tiklīdz brīvdienas Ķīnā būs beigušās un iedzīvotāji atkal ķersies pie darbiem un ražošanas. Prognozēts tiek arī, ka beigsies konteineru deficīts, kāds tas ir pašreiz un Covid-19 vīrusa izplatība mazināsies, lai tas turpmāk netraucētu, ražojot vai veicot kravu piegādes.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo vēl lieliskas brīvdienas, mīlestības pilnu Valentīndienu un laimīgu Ķīniešu Jauno gadu!

Atgādinām, ka pats svarīgākais, lai kravu pārvadājumi noritētu bez aizķeršanās, ir plānošana un organizēšana. Tāpēc, iesakām pieteikt kravu pārvadājumu jau tagad – raksti e-pastu uz info@vervo.lv!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv