Vervo jaunumi

Automaģistrāle A2 kļūst par lielāko autostāvvietu Vācijā

Automaģistrāle A2 kļūst par lielāko autostāvvietu Vācijā

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo brīdina, ka kravu pārvadājumi tuvākajā laika posmā var kavēties! Ziema par sevi ir skaidri likusi manīt, jo laikapstākļi visā Eiropā ir sagādājuši nepatīkamus brīžus visiem transportlīdzekļu vadītājiem. Kā piemēru varam minēt aizvakardienas situāciju Vācijā.

Spēcīgā snigšana Vācijā otrdien izraisīja vairāk kā 37 kilometru garu rindu, kurā simtiem automašīnu un kravas transportlīdzekļu uz visu nakti “iesprūda” A2 šosejas posmā zemā temperatūrā.

Braunšveigas policijas pārstāvis A2 šoseju ironiski raksturo kā “lielāko autostāvvietu” Vācijā. Kravas automašīnas nekustīgi stāvējušas ceļa posmā starp Volfsburgu un Peini.

Policijas pārstāvji brīdina par slidenu ceļa segumu, taču, par laimi, iepriekš minētajā ceļa posmā nav bijuši nekādi ceļu satiksmes negadījumi. Tas pierāda, ka autovadītāji ir pieņēmuši nepatīkamo realitāti tādu, kāda tā ir, un pavadījuši nakti savos kravas transportlīdzekļos. Svarīgi ir arī uzņēmējiem saprast šī brīža apstākļus un rēķināties, ka kravu pārvadājumi var kavēties.

Šajā situācija tika iesaistītas arī glābšanas komandas, kas staigāja no automašīnas uz automašīnu un piedāvāja šoferiem segas un karstos dzērienus.

Ziemai raksturīgie laikapstākļi negrasās vēl atkāpties. Apgabalā starp Lībeku un Hamburgu gaidāmi arī tādi nokrišņi, kā sasalstošs lietus, kas situāciju nepadara kaut par kripatiņu vieglāku. Tiek prognozēts, ka Bavārijā snigšana turpināsies kopā ar zemu temperatūru un tuvāko dienu laikā sniega sega var palielināties vēl par 15 centimetriem.

Spēcīgās snigšanas un apledojušo ceļu dēļ tiek apturēti arī vairāki lidmašīnas reisi, kā arī vilcienu satiksme ir traucēta.

SIA Vervo aicina būt iecietīgiem, jo laikapstākļu dēļ ietekmēta ir visa kravu pārvadājumu un loģistikas nozare. Šādos ekstrēmos laikapstākļos nelīdz pat visi iesaistītie sniega tīrītāji. Pats galvenais šajā īslaicīgajā situācijā ir saglabāt mieru.

Lai nodrošinātu, ka Jūsu kravu pārvadājumi tiks piegādāti Jums vēlamajā laikā, SIA Vervo iesaka ieplānot kravu pārvadājumu laicīgi. Pieteikties kravu pārvadājumam varat, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot par tālr. nr. +371 67674570 vai piesakoties online: https://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/logistikas-pakalpojumi/kravu-parvadajumu-cenas

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv