Vervo jaunumi

KAS JĀŅEM VĒRĀ, VEICOT KRAVU PĀRVADĀJUMUS ZIEMĀ?

KAS JĀŅEM VĒRĀ, VEICOT KRAVU PĀRVADĀJUMUS ZIEMĀ?

Šogad ziema mūs lutina ar sniegu, sniedzot iespēju baudīt ziemas priekus gan lieliem, gan maziem. Šādi laikapstākļi ir gan Eiropā, gan NVS valstīs un tam līdzi nāk arī izaicinājumi sakarā ar satiksmi un ceļu stāvokli. Lai veiktu drošus kravu pārvadājumus ziemā, ir jāievēro pastiprināti drošības pasākumi, kas palīdz mūsu klientu kravas nogādāt tādā stāvoklī, kāda tā iekrauta.

5 ieteikumi, lai veiktu drošus kravu pārvadājumus ziemā.

(Attiecas ne tikai uz šoferiem, bet arī uz iekraušanas un izkraušanas punktiem)
Tīrs un līdzens piebraucamais ceļš. Lai iebrauktu un izbrauktu teritorijā, svarīgi ir novērst satiksmes bloķēšanu, nodrošinot abpusēju satiksmes plūsmu kravas automašīnām.

• Ja kravu iekraušanas vai izkraušanas teritorija nebūs pietiekami attīrīta no sniega, pastāv risks kravas automašīnai “iesēsties” sniegā, ņemot vērā transportlīdzekļa smagumu. Lai “izviktu” auto, nepieciešams ekskavators, kas patērētu gan laiku, gan finanses, gan arī aizkavēs citu kravu iekraušanas un izkraušanas procesus.

• Transportlīdzeklim, gaidot savu iekraušanos ceļmalā, pastāv risks ieslīdēt grāvī. Arī šis potenciālais negadījums ir saistīts ar kravas mašīnas lielo svaru, kā arī slidenu ceļu.

• Teritoriju ceļa segumu labāk apstrādāt ar smiltīm, ne ar sāli. Tas ir efektīvāks risinājums, lai mazinātu slīdamību.

• Iesakām katram kravas transportlīdzekļa vadītājam izvērtēt katru situāciju un būt piesardzīgam gan uz lielceļiem, gan teritorijās.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo zina, kā “sadarboties” ar šādiem laikapstākļiem un ceram, ka arī Jums šie ieteikumi noderēs. Kā piemēru varam minēt nesen veikto kravu pārvadājumu no Vācijas uz Poliju. Tika pārvadāta lauksaimniecības preču grupa (kukurūzas sēklas) un izkraušanas punkts bija paredzēts fermā. Tā kā bija uzsnidzis sniegs, šoferis apzinājās, ka fermas teritorijā ir liels risks iestigt sniega kupenās. Sadarbojoties ar saņēmēju, tika atrasta radoša pieeja un izkraušanās notika blakus fermai, ceļmalā. Pateicoties šim risinājumam, tika novērsti potenciālie izdevumi, kas saistīti ar ekskavatora izmantošanu, lai no sniega izvilktu transportlīdzekli. Tajā pat laikā – kravas izkraušanas laiks netika būtiski ietekmēts.

Piesaki savu kravu pārvadājumu pie mums un nogādā savu kravu droši!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv