Vervo jaunumi

Izmantojam katru kravas pārvadājuma LDM

Izmantojam katru kravas pārvadājuma LDM

SIA Vervo, kā jau ik dienu, nodrošina kravu pārvadājumus klientiem visā Eiropā. Esam veikuši siena pārvadājumu no Dānijas uz Nīderlandi! Pievienotajā bildē ir redzams, ka tenta kravas vieta ir pilnībā aizpildīta, atbilstoši visiem noteiktajiem drošības standartiem! Šāda, kompakta kravas iekraušana nodrošina izdevīgu kravu pārvadājumu un klientam nav jāmaksā “pa tukšo”.

Pats svarīgākais šajā procesā ir - uzsākt sarunu ar mums! Ar pārējo tiksim galā mēs! Aprēķināsim arī LDM (Vai zināji, ka mūsu mājaslapā ir vienkāršots LDM kalkulators? [https://vervo.lv/lv/noderiga-informacija/ldm-kalkulators])

Mēs sameklēsim vislabāko maršrutu un ieteiksim vislabāko transportlīdzekli Jūsu kravu pārvadājumam.

Kā pieredze rāda, SIA Vervo komanda mūsu klientiem patiesi dēvējami kā sadarbības partneri, jo mēs protam "ielīst otra kurpēs"  un atrast vislabāko un piemērotāko kravu pārvadājumu veidu. Mūsu zinošie un draudzīgie loģistikas menedžeri sniedz bezmaksas konsultāciju ikvienam – vai Jūs esat jaunpienācējs mūsu klientu lokā, vai jau gadiem izvēlieties mūs. Konsultāciju ietvaros vienmēr nonākam līdz izdevīgākajam risinājumam, lai mūsu klients, tas ir, Jūs un, līdz ar to, arī mēs – būtu apmierināti.

Piesaki savu kravu pārvadājumu un ar Jums sazināsies kāds no mūsu loģistikas menedžeriem cik ātri vien tas iespējams!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv