Vervo jaunumi

Mēs esam, mēs varam

Šī mēneša “Forbes” Latvijas izdevums, kurā apkopotas 100 veiksmīgākās biznesa sievietes, ir sagādājis patīkamu pārsteigumu un gandarījumu, jo starp veiksmīgākajām ir arī SIA Vervo līdzīpašniece Aija Bērziņa.

Tops ir veidots pēc “Forbes” izstrādātās metodoloģijas, kur tiek ņemti vērā apgrozījuma un peļņas radītāji kā arī to pieauguma dinamika, kas SIA Vervo gadījumā katru gadu ir ar pluss zīmi, jo savā attīstībā nepārtraukti esam spēruši soļus tikai uz priekšu.

Aija paralēli darbībai loģistikas un transporta nozarē ir gādīga un mīloša mamma saviem trīs dēliem, kā arī veic sabiedrisko darbību kā valdes locekle nodibinājumā "Teodora Jura fonds", kura mērķis ir palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām, cilvēkiem ar retām slimībām un viņu tuviniekiem.

Jau 12 gadus Aija un SIA Vervo direktors Māris Dreimanis ir balsts, uz kuru darbinieki var paļauties. Šogad SIA Vervo dalībnieku sastāvā ir notikušas izmaiņas un ilggadējais direktors Māris Dreimanis ir kļuvis par uzņēmuma līdzīpašnieku, lai dotu papildus uzrāvienu tuvāko gadu laika iekļūt Latvijas Top 500 uzņēmumu sarakstā. Kā saka Māris: “Mēs kopā kā komanda to varam!”

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv