Vervo jaunumi

Vervo Eesti OU

SIA Vervo Igaunijas filiāle Vervo forwarding OU ir mainījusi nosaukumu uz Vervo Eesti OU, iezīmējot jaunu attīstības posmu, lai nodrošinātu vēl ciešāku sadarbību ar mūsu klientiem Igaunijā, kā arī atbilstoši attīstības plāniem palielināt starptautisko kravu pārvadājumu skaitu uz Ziemeļeiropas valstīm.

Šī plāna īstenošanai mūsu komandai ir pievienojies Dmitrijs Belousovs, kura zināšanas un daudzu gadu pieredze loģistikas un transporta nozarē būs neatsverams pienesums šī plāna realizēšanā gan veidojot komandu, gan arī nodrošinot Vervo mērķu īstenošanu, piedāvājot ērtus, drošus un izdevīgus kravu pārvadājumus gan esošajiem klientiem, gan arī piesaistot jaunus klientus.

Baltijas valstu robežas no 15. maija ir atvērtas, un darbs pie jaunās komandas apmācībām un Vervo vērtību nodošanas no tiešsaistes vides ir iespējams pārcelt uz tikšanos klātienē. Kā atzīst SIA Vervo Biznesa attīstības vadītājs Andris Žīgurs, tad šāda veida vērtību nodošana ir daudz efektīvāka un ir iespēja nekavējoties atrisināt visus aktuālos jautājumus, nodrošinot, lai komanda jūtas ērti un motivēti.

SIA Vervo direktors Māris Dreimanis uzsver, ka Igaunija izsenis ir bijis liels eksporta un importa kravu pārvadājumu partneris un šis ir loģisks mūsu attīstības solis skatoties uz kravu pārvadājumiem uz un no Ziemeļvalstīm ne tikai no Latvijas, bet, pārņemot mūsu zināšanas un klientu apkalpošanas standartus, arī attīstīt kravu pārvadājumus starp Igauniju un Zviedriju, Somiju, Norvēģiju.
Novēlu jaunajai komandai pārņemt mūsu vērtības un zināšanas, lai nodrošinātu augstas kvalitātes klientu apkalpošanu un veiksmīgi piesaistīt jaunus klientus.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv