Vervo jaunumi

Vai veikt starptautiskos kravu pārvadājumus uz Fēru salām ir vienkārši?

Mūsu loģistikas speciālistam A. Špakovam atbilde ir viena – Jā, ja zini, kā!
Mūsu klientiem, kas nodarbojas ar koka paneļu māju eksportu, nav viena maršruta, kur regulāri tiek veiktas piegādes klientiem, jo vienu dienu klients var būt Norvēģijā, otru Vācijā vai arī Fēru salā.

Ar to SIA Vervo lepojas, ka spējam būt elastīgi un neatkarīgi no izvēlētā maršruta nodrošināt starptautiskos kravu pārvadājumus uz jebkuru vietu, kur tas ir atļauts.

Šai gadījumā Fēru sala, kas ir mazs salu arhipelāgs Atlantijas okeāna ziemeļu daļā ar tikai 48 000 iedzīvotājiem. Lai arī Fēru salas ir autonoma Dānijas province, tā neietilpst Eiropas Savienībā un nav Šengenas brīvas pārvietošanās līguma dalībniece. Attiecīgi arī nepieciešamā dokumentācija ir jākārto ar muitas starpniecību un piegādēm jāizmanto vietējais prāmis.

Ja arī Jums ir nepieciešama starptautisko kravu piegāde, no kuras lielākā daļa transporta uzņēmumu atsakās, zvaniet mums un mēs atradīsim optimālo risinājumu neatkarīgi no sarežģītības pakāpes.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv