Vervo jaunumi

Palielinās salikto kravu pārvadājumu apjomi

Pielāgojoties un pārorientējoties uz klientu pieaugošo pieprasījumu - saliktie kravu pārvadājumi ieņem arvien lielāku daļu no kopējiem pārvadājumiem!

SIA Vervo loģistikas speciālistiem šī nav jauna pieredze, jo jau 12 gadus veicam šāda veida kravu pārvadājumus. Apvienojot vairāku klientu kravas, mēs nodrošinām optimālas izmaksas, jo tās tiek sadalītas starp vairākiem kravu īpašniekiem. Saliktās kravas tiek grupētas pēc galamērķa, apjoma, preču veida neatkarīgi no izmēra. Ja Jums ir jāimportē vai jāsūta eksporta krava, kas aizņem vienu eiro paleti vai pat mazāk, mēs atradīsim optimālāko risinājumu, gan attiecībā uz piegādes laiku, gan cenu.

Piemēram, iepriekšējā nedēļā no Vācijas un Dānijas apvienojot tika sakomplektētas piecu klientu kravas, kur ietilpa zāles pļaujmašīnas, dārza mēbeles, sausais ledus, būvmateriāli un ražošanas iekārtas.

Sazinies ar mums un SIA Vervo pieredzējušie loģistikas speciālisti sniegs bezmaksas konsultāciju par pašreizējiem piegādes termiņiem no Jums interesējošajiem galamērķiem neatkarīgi no kravas apjoma un nodrošinās bezkontakta attālinātu vienošanos noslēgšanu.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv