Vervo jaunumi

Starptautiskie pārtikas preču pārvadājumi uz un no Eiropu turpinās bez ierobežojumiem

Neskatoties uz visaptverošiem karantīnas pasākumiem, ko katra valsts ievieš attiecībā uz pārvietošanos, transporta un loģistikas nozare turpina darboties 24/7. SIA Vervo loģistikas speciālistiem šis ir izaicinājumiem pilns laiks, jo paralēli tiešajiem darba pienākumiem – nodrošināt starptautiskos kravu pārvadājumus - ir arī īsā laikā jāapstrādā liels informācijas daudzums attiecībā uz izmaiņām, kas ietekmē mūsu nozari, kā piemēram informācija no robežām, vai ierobežojumiem, kas skar Eiropas valstu darba spēku, jo šai mainīgajā situācijā ir ražotāji, kas maina savus darba laikus vai pat pāriet “dīkstāves režīmā”.

Mēs SIA Vervo esam pielāgojušies jaunajai situācijai, ievērojot maksimālu piesardzību, lai ierobežotu COVID-19 izplatību, strādājot no mājām. Ir reģioni un produktu grupas, kuras pašlaik netiek ne eksportētas, ne importētas, bet pārtikas preces, gan tādas, kas ātri bojājas, gan arī ar ilgiem derīguma termiņiem ir tas, ko ņemot vērā mūsu pieredzi varam piegādāt gan eksportā, gan importā. Loģistikas nozare ir ekonomikas asinsrite un šajā situācijā mūsu prioritāte ir pārtikas produktu piegāde, uz kuras transportēšanu daļa Eiropas valstu ir mīkstinājušas kravas auto pārvietošanās ierobežojumus, kas nodrošina, lai arī Latvijas veikalu plaukti nebūtu tukši, kā arī Latvijas ražoto pārtikas produktu piegādes uz Eiropu.

Runājot Puškina vārdiem “Dzīres mēra laikā” spilgti apliecina mūsu spēju kvalitatīvi piegādāt ne tikai pirmās nepieciešamības preces, bet arī izmeklētus produktus, kā brūno krabi, kas no Rīgas ostas devās uz Lielbritāniju, lai nonāktu uz pusdienu galdiem.

Sazinies ar SIA Vervo loģistikas speciālistu un mēs atradīsim risinājumu Jūsu pārtikas produktu piegādēm gan uz, gan no Eiropas, bet ņem vērā, ka iespējams būs:

*Ilgāks tranzīta laiks, dēļ situācijām uz robežām
*Augstākas pārtikas preču pārvadājumu cenas
*Papildus prasības dažādās valstīs, lai viss būtu droši
*Papildus pārbaudes kravām uz robežas

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv