Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi ar pievienoto vērtību

No 25.02 līdz 27.02 darba vizītē un sadarbības veicināšanā Latvijā bija ieradusies Baltkrievijas starptautisko autopārvadātāju asociācija BAMAP ar 25 uzņēmumu delegāciju, galvenokārt starptautiskie autokravu pārvadātāji.

Piedaloties Satiksmes ministrijas un Latvijas transporta un loģistikas nozares pārstāvjiem, tika meklēti risinājumi un iespējamie sadarbības punkti abu valstu sadarbības uzlabošanai kravu pārvadājumos, nodrošinot multimodālos kravu pārvadājumus.

Pirmajā dienā Rīgas brīvostas pārvaldē notika abu delegāciju seminārs, kura laikā tika prezentētas Latvijas iespējas sadarbības uzlabošanā, tai skaitā ar savu skatījumu par iespējamiem saskarsmes punktiem uzstājās SIA Vervo Pārdošanas daļas vadītājs A. Cimoška.

Apmeklēti Rīgas brīvostas teritorijā esošie kravu termināļi un Rīgas tirdzniecības osta, kuras laikā tika nodibināti jauni kontakti ar terminālu vadītājiem. Īpaši svarīgi, kā atzina A. Cimoška, ir izmantot Latvijas ostas, lai multimodālajos pārvadājumos, ko SIA Vervo attīsta maršrutā Ķīna – Skandināvijas valstis ir kravu plūsmas nodrošināšana izmantojot uzticamus partnerus, kas var uzglabāt, konteinerizēt un pārkraut kravas.

Noslēgumā izvērtās interesanta diskusija ar lielākā Latvijas starptautisko kravu pārvadātāja Kreiss vadību, gan par to kā ir izdevies izveidot uzņēmumu ar tik lielu autoparku, gan arī par to, kā to visu kontrolēt un nodrošināt, lai bizness būtu rentabls. Paldies Kreiss valdes loceklim Sergejam Zalizko, kurš sniedza arī savu “Know how”, kā nodrošināt disciplīnu un komandas motivāciju.

“Rezultātā esam paplašinājuši uzticamo sadarbības partneru loku, starptautisko auto kravu pārvadājumos gan importā, gan eksportā, kā arī ieguvuši plašākas zināšanas par Baltkrievijas auto pārvadātāju “virtuvi”, kas jau tuvākajā nākotnē var rezultēties kvalitatīvos, drošos un ātros kravu pārvadājumos uz un no Āzijas valstīm caur Baltkrieviju.” rezumē A. Cimoška, norādot, ka piedalīšanās šai divpusējā Latvijas un Baltkrievijas forumā ir sasniegusi izvirzīto mērķi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv