Vervo jaunumi

Baltkrievijas transporta un loģistikas nedēļa

Mūsu direktors Māris Dreimanis kopā ar pārdošanas vadītāju Agri Cimošku ar jauniem iespaidiem un zināšanām ir atgriezušies no Baltkrievijā notiekošā transporta un loģistikas pasākuma. Transporta nedēļa ir lielākais ikgadējais nozares forums, kas uz kopīgas platformas pulcē visu veidu transporta un loģistikas pārstāvjus no 11 valstīm.

Jāatzīmē produktīvā divpusējā Latvijas/Baltkrievijas starpvalstu delegāciju apaļā galda diskusija, kur piedalījās vairāk kā 30 delegāti no Latvijas, tai skaitā Māris Dreimanis, norādot uz Latvijas uzņēmēju interesi par sadarbības veicināšanu ar Baltkrievu uzņēmējiem, kā arī notika divpusējās tikšanās ar Baltkrievijas uzņēmumu un organizāciju pārstāvjiem.

Viena no produktīvākajām sarunām notika ar Baltkrievijas starptautisko kravu ekspeditoru un loģistikas uzņēmumu asociāciju (BAME), kuras laikā jau tika nosprausti nākamie soļi sadarbības paplašināšanā, kas nozīmē vairāk ieguvumu mūsu klientiem - izdevīgāki tarifi un ātrākas piegādes uz un no Baltkrievijas.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv