Vervo jaunumi

Rīgas Tirdzniecības profesionālās vidusskolas praktikanti Vervo

Šodien pie mums viesojās jaunieši no Rīgas Tirdzniecības profesionālās vidusskolas, kuri ir pabeiguši vidusskolu un tagad iegūst "Loģistikas darbinieka" kvalifikāciju, Eiropas Savienības Jauniešu garantijas programmas ietvaros.

SIA Vervo transporta un loģistikas menedžeri topošajiem speciālistiem parādīja, kā praksē notiek vietējo un starptautisko kravu pārvadājumu, transporta un loģistikas pakalpojumu organizēšana. Studentiem bija iespēja iepazīties ar darbiniekiem un uzdot interesējošos jautājumus par darba specifiku, sarežģījumiem un interesantiem gadījumiem, kas saistīti ar ikdienas pienākumu pildīšanu.

Lai arī jaunieši pie mums pavadīja tikai dažas stundas, bet pēc viņu komentāriem varēja saprast, ka ikdiena loģistikas darbiniekiem ir gan saspringta, gan interesanta, un SIA Vervo pavadītais laiks viņiem deva lietderīgu ieskatu nākotnes profesijā, daudzi izteica potenciālo interesi nākt pie mums praksē un ar laiku kļūt par nozīmīgu SIA Vervo kolektīva daļu un turpināt augt un attīstīties kopā ar uzņēmumu.

SIA Vervo labprāt uzņem savā kolektīvā praktikantus, jo tā ir iespēja topošajiem speciālistiem praksē apgūt skolas solā iemācīto par pārvadājumiem, loģistiku, kravu transporta pakalpojumiem. Vairāki no šiem jauniešiem ir sevi veiksmīgi pierādījuši un nu jau kļuvuši par mūsu pastāvīgiem kolēģiem. Praktikantus visbiežāk izvēlamies gan ar portāla prakse.lv palīdzību, gan studentiem mūs iesaka klienti, partneri un mācību iestādes.

Liels paldies gan Rīgas Tirdzniecības profesionālās vidusskolas audzēkņiem, gan arī viņu skolotājai Alisai Lācei par izrādīto interesi un aizrautību gan par mums, kā nozares speciālistiem, gan par visu transporta nozari kopumā. No sirds novēlam, lai visi audzēkņi turpina attīstīt savas zināšanas izvēlētajā profesijā un kļūst par kompetentiem speciālistem, kas kalpos kā kārtīgs balsts transporta un loģistikas nozarei kā arī visai Latvijas tautsaimniecībai kopumā.

SIA Vervo ir pilna servisa loģistikas uzņēmums, kas piedāvā dažādus starptautiskos un vietējos kravu pārvadājumus, un visus ar tiem saistītos pakalpojumus.

Kopš 2008. gada transporta uzņēmums SIA Vervo ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk kā 4000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot visu veidu kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm.

Mūsu komanda ir loģistikas nozares profesionāļi, kuri ir uzkrājuši vairāk kā 50 gadu kopējo pieredzi. Komanda, kas ir spējīga uzņemties pat vissarežģītākos risinājumus un no tā gūstot gandarījumu ir katra uzņēmuma veiksmes faktors. Katra darbinieka individuālie panākumi un inovatīvās idejas ir degviela mūsu attīstībai, veicinot mūsu klientu biznesu attīstību un pārliecību, ka esam drošākais un ērtākais sadarbības partneris loģistikas jautājumos. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir pilnībā atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes. Bagāta profesionālā pieredze, finansiālā stabilitāte, pārbaudīti kravas pārvadājumu maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar vadošajiem Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem.

#vervo #kravu #pārvadājumi #transports #loģistika #praktikanti #teirdarbs @rtpv.edu.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv