Vervo jaunumi

Uzsākam sadarbību ar SIA “VV Line” par puspiekabes piegādi

No 12. līdz 14. aprīlim Ķīpsalā interesentus pulcēja starptautiskā autoindustrijas izstāde „Auto 2019’’, kas iepazīstināja ar jaunākajiem auto modeļiem, komerctransportu, iespaidīgākajiem tūninga šedevriem un jaunumiem autoindustrijā, kā arī pulcēja transporta un loģistikas nozares speciālistus uz paneļdiskusiju “Iespējas un draudi autopārvadājumu nozarē. Kā būt soli priekšā saviem konkurentiem?”

Šogad SIA “Vervo” piedalījās izstādē kopā ar savu sadarbības partneri SIA “VV Line”, kas deva ieskatu SIA “Vervo” tuvāko gadu attīstības virzienos. SIA "Vervo" paplašinot savu autoparku un pēc rūpīga izvērtējuma ir izvēlējies jaunu partneri puspiekabju iegādei. Izstādes laikā varēja apskatīt KAESSBOHRER SCS.X Gardīne puspiekabi, kas jau šajā nedēļā dosies savā pirmajā reisā. Kā apstiprināja SIA "VV Line" valdes loceklis Lauris Valainis, tad šis modelis savā klasē pēc komplektācijas, cenas un kvalitātes salīdzinājuma ir viens no vadošajiem, jo sevī ietver paceļamo jumtu +50 cm kravas iekraušanai, kā arī kraušanas augstumu 2.75 m visas piekabes garumā un platumu 2.48 m. Pie papildus iespējām šajā komplektācijā minami “Ro – Ro” rāmju stiprinājumi, alumīnija stiprinājumi 5 rindās, WABCO bremžu sistēma, kā arī EN12642 Code XL un “Beverage” sertifikāts.

Ņēmot vēra SIA Vero prasības pēc drošiem pārvadājumiem, šī veida puspiekabes esam atzinuši par atbilstošām.

Priecājamies par uzsākto sadarbību.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv