Vervo jaunumi

Konteineru pārvadājumi - lēnāka, bet izdevīgāka piegāde

Vervo SIA ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā salikto (LCL) un pilno (FCL) jūras konteineru pārvadājumus ar piegādi no ostas līdz ostai vai no durvīm līdz durvīm.

Izmantojot pieejamo infrastruktūru, iespējams veikt multimodālos konteineru pārvadājumus jūra-dzelzceļš, auto-dzelzceļš, auto-jūra, nodrošinot kravu pārvadājumus uz un no Eiropas, Āzijas, Dienvidamerikas, Ziemeļamerikas, Āfrikas.

Ko sevī ietver konteineru pārvadājumi?

Konteineru kravu pārvadājumus var veikt gan ar kravas auto, gan ar kuģiem un dzelzceļu, nodrošinot optimālu kravu pārvadājumu risinājumu lielu attālumu veikšanai, bez kravas pārkraušanas no viena veida piekabes vai cisternas uz citu, jo visur tiek izmantoti standarta moduļu konteineri, saskaņā ar ISO. Konteineru izmērus var aplūkot šeit.

Mūsu komanda ir loģistikas nozares profesionāļi, kuri ir uzkrājuši vairāk kā 50 gadu kopējo pieredzi. Komanda, kas ir spējīga uzņemties pat vissarežģītākos risinājumus un no tā gūstot gandarījumu, ir katra uzņēmuma veiksmes faktors.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv