Vervo jaunumi

Ēnu diena Vervo

Turpinot sadarboties ar Rēzeknes tehnikumu šodien mūsu birojā bija vairākas ēnas - tehnikuma audzēknes un viņu skolotāja. Kopš Vervo ir filiāle Rēzeknē mēs cieši sadarbojamies ar tehnikumu, esam novadījuši vairākas lekcijas un prezentācijas par loģistiku un kravu pārvadājumiem.

Lai paspētu savlaicīgi tikt no Rēzeknes uz Rīgu visas cēlušās jau trijos naktī, jo bija jāpaspēj uz pirmo vilcienu un tā putenim spītējot visas smaidīgas ieradās Vervo birojā.
Šodien tehnikuma audzēknes iepazinās ar kravu pārvadājumu organizēšanu sākot no pieprasījuma saņemšanas līdz darījuma dokumentācijas noformēšanai.

Visas trīs meitenes ir sajūsmā par Vervo un par loģistikas novirzienu kopumā.
Audzēknes pauž cerību drīzā nākotnē pievienoties mūsu kolektīvam. Galvenā atziņa ir tāda, ka strādājot Vervo, ikdienā nekad nebūs rutīnas, jo vienmēr parādās jauni izaicinājumi, kas nav identiski ar iepriekšējiem.

SIA Vervo ir pilna servisa loģistikas uzņēmums, kas piedāvā dažādus starptautiskos un vietējos kravu pārvadājumus, un visus ar tiem saistītos pakalpojumus.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv