Vervo jaunumi

Kad ātrumam ir nozīme!

SIA Vervo, paplašinot savu pakalpojumu klāstu, ir ieviesis pakalpojumu - kravu ekspress piegāde. Esam guvuši atsaucību no saviem klientiem, kam paralēli savām plānotajām kravām ir situācijas, kad ir nepieciešama ātra kravas transportēšana.

Viens no pēdējiem piemēriem bija saistīts ar iekārtas piegādi no Latvijas uz Dāniju. Tās izgatavošanas laikā radās neparedzētas papildus darbības, kas ražošanai prasīja vairāk laika kā plānots. Mūsu klientam tas draudēja ar līguma neizpildi un sodu.

Līdz iekārtas nodošanai Dānijā bija palicis mazāk kā 24h laika. Tomēr, veicot kravas iekraušanu vēlu vakarā Dobelē, tā Naksholas salā Dānijā nonāca laikus, piegādi veicot ar furgonu, kura kravnesība ir līdz 7t.

Protams, šis maršruts ir veicams 24h laikā arī ar standarta tenta piekabes izmantošanu, bet tādā gadījumā piegāde kavētos, jo tiek izmantots prāmis no Klaipēdas uz Karlshamnu ar atiešanas laiku nākamajā dienā, kas piegādi pagarina par 12 h.

Mūsu komanda ir loģistikas nozares profesionāļi, kuri ir uzkrājuši vairāk kā 50 gadu kopējo pieredzi. Komanda, kas ir spējīga uzņemties pat vissarežģītākos risinājumus un no tā gūstot gandarījumu, ir katra uzņēmuma veiksmes faktors.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv