Vervo jaunumi

Kravas pārvadājuma kalkulācija

Veicot kravas pārvadājuma kalkulāciju pēc veicamā attāluma, izmantojot tikai vietas nosaukumu, kļūdas iespēja var būt pat pāris simti kilometri, kā, piemēram, Ērgļu novads vai apdzīvota vieta Ērgļi Bauskas novadā, vai pat vairāki tūkstoši kilometri, sajaucot Maltas novadu ar valsti Malta. Tādēļ loģistikā ir ļoti svarīgi izmantot pasta indeksus, veicot kravas pārvadājuma pasūtījumu.

Pasta indeksu meklētājs

Pasta kodi tiek izmantoti 117 pasaules valstīs un to formāts var atšķirties atkarībā no valsts. Piemēram, Vācija, Beļģija un Francija, kur ir pasta kods reģionam, kas rada lielu skaitu meklējumu rezultātu. Atdalot reģiona kodu no konkrētas vietas, iegūst precīzu kravas piegādes vai kravas iekraušanas adresi un tādā veidā tiek nodrošināts, ka pārvadājuma izmaksas tiek aprēķinātas precīzi, kā arī nerada pārpratumus gadījumos, kad pārvadātājam nav skaidrs, kur ir jāveic iekraušana vai izkraušana.

Mūsu komanda ir loģistikas nozares profesionāļi, kuri ir uzkrājuši vairāk kā 50 gadu kopējo pieredzi. Komanda, kas ir spējīga uzņemties pat viss sarežģītākos risinājumus un no tā gūstot gandarījumu ir katra uzņēmuma veiksmes faktors. Katra darbinieka individuālie panākumi un inovatīvās idejas ir degviela mūsu attīstībai, veicinot mūsu klientu biznesu attīstību un pārliecību, ka esam drošākais un ērtākais sadarbības partneris loģistikas jautājumos. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir pilnībā atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes. Bagāta profesionālā pieredze, finansiālā stabilitāte, pārbaudīti kravas pārvadājumu maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar vadošajiem Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv