Vervo jaunumi

Vervo kā komanda aug katru dienu, uzstādot sev arvien jaunus augstākus mērķus, kurus sasniegt!

11. augustā Jelgavā, Rullītis kartinga trasē atskatījāmies uz Vervo 10 gadiem un patiesi priecēja, ka #Vervodiena pulcēja vairāk kā 400 dalībniekus no 91 uzņēmuma, kuri sacentās par Vervo kausu!  Tas dod spēku turpināt iesākto un nospraust jaunus mērķus, nodrošinot vēl augstākus klientu apkalpošanas standartus un ērtākus kravu pārvadājumu risinājumus mūsu klientiem. 

Atskatoties uz 10 gadiem Vervo direktors Māris Dreimanis atklāja #vervodienu ar šādiem vārdiem:
"Paldies visiem, kas ieradās uz mūsu 10. dzimšanas dienas svinībām! par ierašanos!
Prieks redzēt šeit klientus gan redzētus, gan neredzētus. Vervo pirmsākumos mēs smējāmies, ka klientus redzam tikai gadījumos, kad ir kādas problēmas, bet nu jau pāris gadus dodamies pie klientiem vismaz pāris reizes gadā.
Prieks redzēt partnerus, jo Jūs palīdzat ikdienā, gan apgādājot ar visu nepieciešamo, gan palīdzot mums attīstīties apmācot.
Prieks redzēt šeit kolēģus, jo bez kolēģiem nekādi. Komanda ir viss!
Mazliet statistikas! Tikai 3 no 10 uzņēmumiem sasniedz 10 gadu slieksni! Un, ja jāatskatās pagātnē, tad, manuprāt, tas, ka mēs sākām 2008. gadā, krīzes laikā, bija tas, kas mums deva izturību šajā maratonā.
10 gadi ir arī labs laiks, lai apstātos un padomātu, ko tālāk. Lai gan Vervo vienmēr esam domājuši vairākus soļus uz priekšu. Jau tagad esam pierādījuši sevi, kā nopietnu spēlētāju Latvijas transporta un loģistikas nozarē.
Šovasar uzrīkojām visai transporta un loģistikas nozarei sporta spēles. Un nākamgad uzrīkosim vēl vienas, vēl vērienīgākas, iesaistot ne tikai kravu autotransporta pārstāvjus, bet arī uzņēmumus no jūras, dzelzceļa un avio transporta nozares.
Esam iestājušies asociācijā "Latvijas Auto" un kļuvuši par biedriem LAFF (Latvijas nacionālajā kravu ekspeditoru un loģistikas asociācija). Dalība šajās organizācijās mums dod iespēju ietekmēt loģistikas procesus valstiskā mērogā, piemēram, ieviest ekspeditoru sertifikāciju, kas klientiem uzlabos kravu drošību un apkalpošanas kvalitāti.
Vienmēr esam bijuši par inovācijām, tāpēc šobrīd ieviešam produktus, kas uzlabos kravu izsekošanu gan pilnām, gan saliktām kravām importā un eksportā. Ja kāds klients vēlas piedalīties testēšanā, tad vēršaties pie mūsu Biznesa attīstības vadītāja Andra Žīgura.
Mazāk runu – vairāk darbu, cerams, ka visi izbaudīs laiku šeit. Novēlu izdevušos dienu un azartisku cīņu par Vervo kausu! Ja kāds vēlas ar mani aprunāties personīgi, tad būšu atvērts sarunām visas dienas garumā.
Paldies! Veiksmi!"

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv