Vervo jaunumi

SIA Vervo ziedo dzīvnieku patversmei Ulubele

Daļa no SIA Vervo kolektīva vakar devās uz dzīvnieku patversmi „Ulubele”, lai aizvestu jūlija laikā saziedotos labumus. Mēneša garumā uzņēmumā bijām atvēruši ziedojumu skapi, kur katrs no darbiniekiem varēja nolikt savu ziedojumu dzīvnieku patversmes “Ulubele” iemītniekiem.

Bija patiess prieks, ka kolēģiem patika šī ideja, un saziedots tika diezgan daudz. Paldies mūsu darbiniekiem par šīs iniciatīvas iedzīvināšanu un atbalstīšanu!
Tāpat visu jūliju publicējām mūsu darbinieku stāstus, par viņu četrkājainajiem draugiem, viņu prasmēm un to, kā tie ir nonākuši pie viņiem. Patiesi interesanti stāsti, kurus var izlasīt mūsu Facebook lapā.
Īpašs paldies dzīvnieku patversmes "Ulubele" administratoram Kristapam Sardiko, kurš izrādīja suņu voljērus un kaķu mājas, lai gan apmeklētāju laiks bija jau beidzies. Bija interesanti paklausīties Kristapa stāstītajā par suņu un kaķu dzīvi patversmē, kā arī par to, kā viņi tur nonākuši.
Turpināsim sadarboties ar „Ulubeli” arī turpmāk, jo SIA Vervo ir uzņēmums, kura galvenā vērtība ir darbinieki un viņu zināšanas. Zināšanas par klientiem un kravu transporta un loģistikas nozarē aktuālajiem jaunumiem tiek izmantotas jaunu pakalpojumu ieviešanā un ne tikai, jo tiek uzklausītas un ņemtas vērā arī citas iniciatīvas. Viena no šādām iniciatīvām ir palīdzība mūsu četrkājainajiem draugiem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv