Vervo jaunumi

Bez kā nevar notikt mūzikas festivāls?

Pagājušajā nedēļā SIA Vervo nodrošināja transporta pakalpojumus Summer Sound festivālā. Tas ir ikgadējs mūzikas festivāls, kur uzstājas gan vietējie, gan ārvalstu mākslinieki.

Mūsu klienti ir regulāri šādu un līdzīgu festivālu un starptautisku sporta pasākumu dalībnieki, ne tikai Latvijā, bet arī pārējās Baltijas valstīs, nodrošinot ēdināšanas, izklaides, skatuves aprīkojuma un arī higiēnas pakalpojumus. Līdz ar to, SIA Vervo transporta menedžeri ir guvuši plašu pieredzi visdažādāko kravu piegādē uz vietējiem un starptautiskiem festivāliem un sporta pasākumiem.
Uz un no šāda veida pasākumiem esam piegādājuši visdažādākā izmēra, svara un temperatūras kravas. Katram kravas veidam piemeklējam attiecīgu auto transportu. Sniedzot transporta pakalpojumus kravām, kuras jāved uz festivāliem, viens no svarīgākajiem faktoriem ir kravas piegādes un paņemšanas precizitāte, jo bieži vien kravas izkraušanai un iekraušanai ir precīzi noteikts laiks.
Kā piemēram Aldara izklaides konteiners, kurš bija jānogādā noteiktā laikā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv