Vervo jaunumi

Mūsu dalība un rūpes par četrkājainajiem draugiem Ulubelē

SIA Vervo ir uzņēmums, kura galvenā vērtība ir darbinieki un viņu zināšanas. Zināšanas par klientiem un transporta nozarē aktuālajiem jaunumiem tiek izmantotas jaunu pakalpojumu ieviešanā un ne tikai, jo tiek uzklausītas un ņemtas vērā arī citas iniciatīvas. Viena no šādam iniciatīvām ir palīdzība mūsu četrkājainajiem draugiem, kura, apspriežoties ar kolēģiem, ir guvusi atbalstu, jo nedaudz vairāk kā pusei no darbiniekiem ir kāds mīlulis, kurš sagaida mājās vai nu luncinot asti, vai laiski guļot siltā vietā.

Uzņēmumā esam atvēruši ziedojumu skapi, kur katrs no darbiniekiem var nolikt savu ziedojumu dzīvnieki patversmes “Ulubele” iemītniekiem. Un ne tikai darbinieki! Visu jūliju arī Jums, mūsu klientiem ir iespēja palīdzēt dzīvnieku patversmei "Ulubele" ar savu ziedojumu.

Ja vēlies kopā ar mums palīdzēt, tad droši sazinies ar savu SIA Vervo loģistikas menedžeri un Jūsu sagatavoto ziedojumu mēs nogādāsim uz patversmi augusta pirmajā nedēļā!
Ulubeles iemītnieki būs pateicīgi, ja ziedosies sekojošas lietas:

Suņu pavadas pastaigām 3m brezenta ar elipses klipsīti, kas atveras uz iekšpusi;

Bļodas ēdienam – vislabāk tās kas ir trapeces veidā ar platumu uz apakšu (lai negāžas apkārt) vēlams metāla, jo tās visizturīgākās un ērti mazgāt/dezinficēt;

Vienmēr aktuāli ir labas kvalitātes suņu konservi, piemēram, Carno vai Rinti, tos dodam maziem, slimiem vai veciem suņiem. Arī suņu kārumi – sausie kaltējumi (cīpslas, kuņģi utt);

Kaķiem pakaišiem izmantojam kurināmās granulas: lēti, ērti un ekonomiski;

Tuvojoties ziemai aktualitāte NR.1 vienmēr ir sausa malka mūsu rijīgajam malkas katlam;

Vienmēr noder materiāli žogu labošanai un būdu siltināšanai. Pašlaik līdz ziemai jāremontē 6 voljēri un jānosiltina 12 vasaras suņu būdas.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv