Vervo jaunumi

Ciemojamies pie Volvo Trucks Latvija

Maija beigās viesojāmies Volvo Trucks Latvija, kur tikāmies ar Baltijas valstīs lielākā kravas auto servisa centra vadītāju Jāni Voiceščuku. Šajā servisa centrā notiek gan jauno auto konfigurēšana, gan lietoto auto garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Ikdienā šajās servisa telpās nepiederošiem ieeja ir liegta, bet Jānis ļāva mums ieskatīties ikdienas darbā, kā arī pastāstīja par darba ritmu.

Servisa centrs ir tikai viena lieta ar ko lepojas Volvo Trucks Latvija. Lielākais lepnums ir Latvijas uzņēmumu uzticība Volvo zīmolam nodrošinot līdera godu pārdotāko kravas auto topā. Iepazināmies ar jaunākajiem modeļiem un to priekšrocībām savā segmentā.
Noskaidrojām, ka Volvo Trucks Latvija komandu varēs satikt 1.-3. jūnijā “Lejastiezumos” un būs gan servisa speciālisti, gan pārdošanas speciālisti, kuri uz vietas ne tikai sportos, bet varēs sniegt arī konsultāciju par Volvo jaunākajiem automašīnu modeļiem, kuri būs apskatāmi visu spēļu garumā. Papildus tam varēs pārrunāt un iegūt informāciju par Volvo Trucks Driver Challenge autovadītāju sacensībām, kur galvenā balva ir brauciens uz Driver Challange 2018 finālu Gēteborgā šī gada septembrī.

Reģistrējies uz #tranportaspēlēm šeit https://ej.uz/transportaspeles
#transportaspēles #транспортныеигры

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv