Vervo jaunumi

Spēka deva darītājiem! Uzzini, kāda!

#transportaspēles uzņem apgriezienus un patiess prieks, ka gada lielākā transporta un loģistikas nozares sporta notikuma atbalstītājiem pievienojas Virši A kopā ar savu starptautisko partneri BP.

Pateicoties Virši A atbalstam, esam pagarinājuši pieteikšanos līdz 29. maijam, dodot iespēju īstajiem darītājiem pieteikt papildus komandas un dalībniekus.

Ar Virši A gādību #transportaspēlēs paredzēta papildus disciplīna darītājiem - Spēka zolīte, kur katrs no Jums varēs pārbaudīt savu spēku iemīļotajā kāršu galda spēlē un cīnīties par Virši A speciālo balvu šajā disciplīnā.

Savukārt pilnvērtīgai atpūtai Virši A aicinās uz savu Chill out zonu Lejastiezumu teritorijā visu pasākuma laiku, kur būs iespēja nesteidzīgi baudīt Virši A kafiju un atvilkt elpu, ļaujoties interesantām sarunām.

Izmanto Virši A papildus iespēju un rezervē savu vietu šajā sporta un azarta festivālā https://ej.uz/transportaspeles

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv