Vervo jaunumi

"Vervo" ciemojas pie "Avar Auto"

Uzsākot #transportaspēļu plānošanu Vervo SIA leca nezināmajā, jo šāda apmēra pasākums transporta un loģistikas nozarē līdz šim nav organizēts un paredzēt atsaucību bija grūti. Bet pateicoties plašajam kontaktu lokam un tam, ka nozarē esam jau 10 gadus secinājām, ka ceļš, ko uzsākām ir pareizais, jo pirmais pasākuma atbalstītājs un dalībnieks pieteicās gandrīz uzreiz, pēc pasākuma izziņošanas.

Protams devāmies ciemos pie ātrākā atbalstītāja MAN Truck & Bus AG oficiālā pārstāvja Latvijā "Avar Auto", SIA kura sportiskais Rezerves daļu nodaļas vadītājs Aleksandrs Špakovs, bija pirmais kurš ar visām četrām bija par kopīgām nozares aktivitātēm, kā arī iespēju neformālā gaisotne apspriest nozares aktualitātēs un “Avar Auto” Pārdošanas nodaļas vadītājs Sarmis Paškevics pievienojās ne tikai sarunai, bet bija gatavs mūs iepazīstināt ar MAN jaunākajiem modeļiem, kā arī kopā ar “Vervo” direktoru Māri Dreimani atbildēja uz tā mirkļa biežāk uzdotajiem jautājumiem par “Transporta un loģistikas nozares sporta spēlēm “no spēļu dalībniekiem, kuri vēl šaubījās vai reģistrēties spēlēm.
Paldies Sarmim Paškevicam, kurš neatteicās pastāstīt par jaunākajiem MAN modeļiem TGE un tā lielāko brāli TGX, kurus mēs varēsim aplūkot #transportaspēlēs, kā arī būs iespējams vienoties par testa braucieniem pēc #transportaspēlēm.

Tiekamies jau pēc 2 nedēļām “Lejastiezumos”!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv