Vervo jaunumi

Mūsu drifta pilota Ērika Ulasa uzvara Baltijas Drifta 1.posmā

Aizvadītajās brīvdienās esam atklājuši Latvijas Drifta 10gades jubilejas sezonu un piedalījušies 2018.gada Latvijas un Baltijas Drifta 1.posma sacensībās.

Mūsu pilots Ēriks Ulass garajā ziemas periodā bija pamatīgi iejaucies savas drifta automašīnas tehniskajās lietās. Automašīnai tika uzstādīts jauns, lielāka tilpuma un ar piemērotāku turbīnu, aprīkots dzinējs, kā arī atjaunotas un nomainītas sajūga dilstošās detaļas, uzstādīti speciāli driftam paredzēti jauni amortizatori, uzlabota un atjaunota ritošā daļa. Visas šīs izmaiņas padarīja drifta auto jaudīgāku, ātrāku, vieglāk vadāmāku un konkurēt spējīgāku, tāpēc ar lielu interesi gaidījām, kad varēsim parādīt automašīnas jaunās tehniskās iespējas.

Beidzot, piektdienas pirms sacensību treniņos varējām vērot Ērika braukšanu, kas, kā jau ierasti bija stabila un pārliecinoša, savukārt automašīnas saķere un braukšanas temps likās ātrāks nekā iepriekšējā gadā. Pats Ēriks izskatījās apmierināts ar treniņu gaitu un pilnībā noskaņojās sacensībām.

Sacensību dienā 19 kvalificējošos PRO braucēju vidū mūsu pilots Ulass ierindojās 6.vietā. Kā pirmais tandēmu pretinieks Top 16 cīņā Ērikam stājās pretī pazīstamais Igaunijas sportists Kristjan Salmre, ar savu tik tikko no jauna uzbūvēto pirmās paaudzes BMW automašīnu, ar kuru pirms sacensībām paspēja vien pāris reizes izbraukt pa trasi, kas diemžēl arī liedza viņam uzrādīt stabilu rezultātu un abos braucienos piekāpās Vervo pilotam.

TOP 8 cīņā Ērikam pretiniekos stājās titulētais, visiem pazīstamais Latvijas braucējs Jānis Eglīte. Kā jau bija prognozējams šī cīņa izvērtās spraiga un ļoti skatāma. Neskatoties uz Jāņa milzīgo pieredzi un viņa vienmēr stabilo braukšanu tomēr Ērikam izdevās būt nedaudz ātrākam un abu braucienu kopsummā gūt uzvaru, kas neapšaubāmi bija pozitīvas enerģijas un pārliecības lādiņš turpinot cīņu par pjedestālu.

TOP 4 izvērtās ne mazāk spraigā un tehniskā cīņā pret vienu no stiprākajiem Igaunijas braucējiem Haroldu Valdma, kurš brauca stabili un tehniski pareizi, taču savā sekojošā braucienā Ēriks bija tuvāks par Haroldu izcīnot sev uzvaru ceļā uz finālu.

Finālā, kā jau prognozējām, Ērikam pretī stājās divkārtējais Latvijas čempions Inguss Jēkabsons, kurš vienmēr ir noskaņots uz uzvaru un reti kad to nesasniedz. Pēc abu drifta braukšanas veikšanas tiesneši nespēja pieņemt lēmumu kādam par labu un nolēma veikt pārbraucienu. Pārbraucienā Inguss pieļāva rupju kļūdu sagriežoties, kas šoreiz viņam lika piekāpties un sacensības pabeigt kā otrajam, savukārt Ēriks ieņēma godpilno pjedestāla augstāko 1.vietu!

Neapšaubāmi, Vervo pilots Ēriks, bija pelnījis šādu rezultātu un viņš par to bija ļoti gandarīts, sevišķi ka vienā dienā spēja pieveikt vairākus ļoti stiprus Baltijas Drifta braucējus. Sezona ir iesākusies ļoti veiksmīgi un jaudīgi, esam apņēmības pilni turpināt ar tikpat lielu neatlaidību, izvirzītajiem mērķiem un labiem rezultātiem.
Drifta pilots Ēriks Ulass izsaka milzīgu pateicību savam mehāniķim un lielākajam palīgam Dmitrijam, kurš daudzu nedēļu garumā ne vienu vien nakti ir pavadījis garāžā kopā ar automašīnu, lai paspētu visu sagatavot drifta 1.posmam. Lielu paldies Ēriks izsaka arī visiem komandas locekļiem, kuri veltīja savu laiku un palīdzēja sagatavoties sezonai. Ērika vissirsnīgākais paldies jāsaka viņa ģimenei, par sapratni un pacietību. Kā arī liels paldies sponsoriem par atbalstu un doto iespēju!

#vervo #kravu #pārvadājumi #eriks #ulass #latviandrift #mriepas #motoring #wildweld #novators #supx #sliceofkr #vikom

 

 

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv