Vervo jaunumi

SIA Vervo un Latvijas Auto sadarbība

Šogad SIA Vervo ir uzsākusi sadarbību ar biedrību Autopārvadātāju asociācija “Latvijas auto”. Izvēli kļūt par šīs asociācijas biedru noteica fakts, tā ir lielākā un senākā kravas autopārvadātāju asociācija Latvijā.

Kļūstot par biedru šajā autopārvadātāju asociācijā SIA Vervo izbauda visas biedra priekšrocības, piemēram, apmeklējam seminārus. Tāpat arī ir patīkami apzināties, ka ir kāds, kas pārstāv un aizstāv asociācijas biedru intereses Latvijā un ārvalstīs.

Pēc iestāšanās asociācijā, no „Latvijas auto” regulāri saņemam informāciju par rindām uz robežām, ka ir ļoti noderīgi, plānojot kravu piegādes no un uz Krievijas un citām NVS valstīm.

Visbeidzot SIA Vervo sadarbībā ar „Latvijas Auto” aicina uz pirmajām Transporta un Loģistikas sporta spēlēm, kas notiks atpūtas kompleksā “Lejastiezumi”, Kuldīgas novada Rendas pagastā no 1. līdz 3. jūnijam. Pasākuma mērķis ir stiprināt sadarbību neformālā gaisotnē, veicināt komandas garu, iepazīt kolēģus un sadarbības partnerus ārpus darba apstākļos.

Vairāk informācijas par #transportaspelem un reģistrācijas forma šeit:
https://vervo.lv/lv/kompanija/akcijas/sporta-speles

Sekot aktuālajiem jaunumiem var #transportaspēles Facebook pasākumā lapā:
https://www.facebook.com/events/774520976086938/

Par Latvijas Auto

Biedrība Autopārvadātāju asociācija “Latvijas auto” ir dibināta 1990. gada 23. martā. Tā tika izveidota Latvijas ekonomiskās un politiskās neatkarības atjaunošanas periodā, kā prioritātes izvirzot - attīstīt autopārvadājumu nozari neatkarīgajā Latvijā, pārstāvēt un veicināt mūsu valsts autopārvadātāju biznesu ārvalstīs un realizēt starptautisko konvenciju un līgumu prasības Latvijā.

1992. gada 29. aprīlī Asociācija kļuva par Starptautiskās Autopārvadātāju Savienības (IRU) biedru. 1993. gada 16. martā Latvijas Republika pievienojās TIR Konvencijai un Latvijas valdība pilnvaroja Asociāciju izsniegt TIR karnetes Latvijā.

Asociācijā kopīgai darbībai brīvprātīgi apvienojušies kravu un pasažieru autopārvadātāji. Sākotnēji Asociācijas sastāvā bija tikai 32 biedri, tagad ir 409 uzņēmumi, kuru rīcībā ir vairāk nekā 6317 transportlīdzekļu. Lielākā daļa Asociācijas biedriem piederošo automašīnu ir videi draudzīgas – 88 % pilnībā atbilst Eiropas ekoloģiskajām un tehniskajām prasībām (EIRO-4, EIRO-5, EURO-6). Asociācijas kravu un pasažieru pārvadājumu uzņēmumi veic pārvadājumus uz vairāk nekā 30 Eiropas un Āzijas valstīm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv