Vervo jaunumi

Kravu piegādes ar droniem – tuva vai tāla nākotne?

SIA Vervo vīzija ir „Būt līderim efektīvākajos loģistikas risinājumos, nosakot standartus klientu apkalpošanā un inovatīvu risinājumu ieviešanā, nepazaudējot fokusu uz mūsu vērtību – būt vienmēr gataviem veikt papildu jūdzi.”

Tieši tādēļ mēs izmantojam katru iespēju, lai smeltos jaunas zināšanas un pieredzi transporta un loģistikas jomā, lai varētu klientiem un partneriem piedāvāt visizdevīgākos, visdrošākos un visērtākos kravu pārvadājumus un loģistikas pakalpojumus!

SIA Vervo direktors Māris Dreimanis pagājušajā nedēļa viesojās Šveices pilsētā Cīrihē, kur norisinājās izstāde Logistics & Distribution Zurich 2018. Pasaulē notiek daudz un dažādu loģistikas izstāžu, kuras ir vērts apmeklēt, bet tieši šī tika izvēlēta, jo Šveice ir viena no attīstītākajam Eiropas valstīm ar attīstītu loģistikas un kravu transporta tīklu. Tāpat viena no Cīrihes loģistikas izstādes galvenajām tēmām bija veltīta transporta un loģistikas inovācijām un nākotnei.

M. Dreimaņa komentārs par piedzīvoto izstādē: „Logistics & Distribution Zurich 2018 bija ļoti noderīgi apmeklēt, jo varēja gūt ieskatu par to, kā kravu transports un loģistika tiek organizēta vienā no Eiropas bagātākajām valstīm. Izstādē bija ļoti vērtīgas tikšanās gan ar esošiem loģistikas partneriem, gan ar transporta uzņēmumiem, ar kuriem sadarbība var izvērsties nākotnē.

No inovācijām visspilgtāk palicis prātā uzņēmuma DELDRO stends. Šī kompānija nodarbojas ar kravas dronu izstrādi un pašlaik testē dronu, kurš var veikt autonomu kravu piegādi pat 100km attālumā. Protams, lai šādi droni kļūtu par transporta un loģistikas nozares ikdienu ir jāsakārto likumdošana un cilvēku domāšana, bet ir patīkam redzēt, ka pirmie soļi tiek veikti!

Lietderīga bija tikšanās ar uzņēmumu, kurš piedāvā kravu izsekošanas pakalpojumus. Jau drīzumā visiem saviem klientiem varēsim piedāvāt inovatīvu risinājumu kravu izsekošanai. Jau šobrīd varam piedāvāt informāciju par jebkuras kravas atrašanās vietu, bet tuvākajā laikā klienti automātiski redzēs savas kravas atrašanās vietu mūsu mājas lapā.

Runājot par tuvāku nākotni, bija vērtīgi aprunāties ar uzņēmumiem, kuri nodarbojas ar dzelzceļa kravu transportu. Šveicē šis transporta veids ir ļoti attīstīts, un, Latvijā ienākot Rail Baltica, arī SIA Vervo interesējas par to, ko varēsim piedāvāt saviem klientiem.”

SIA Vervo pārstāvji turpinās apmeklēt šāda veida izstādes, lai saglabātu līderpozīcijas loģistikas inovācijās Latvijas transporta nozarē.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv