Vervo jaunumi

ZINZINO ESPRESSO SIA Vervo ofisā

Tasīti kafijas?! Ja viesosieties SIA Vervo ofisā, tad neaizmirstiet mūsu biroja administratorei Kristīnai palūgt pagatavot krūzīti ļoti labas baltas vai melnas kafijas, espresso un pat latte!

No šīs nedēļas mūsu ofisā ir pieejama ZINZINO ESPRESSO, ko nodrošina ROMBOUTS & MALONGO. Pie mums ciemojās ZINZINO pārstāvis Mareks Meļņiks, kurš novadīja degustāciju un īsu lekciju par to, kādi ir pareizi kafijas dzeršanas paradumi un kādēļ izvēlēties šo kafiju.

Tālāk mazliet par to, kas arī Jums jāzina par kafiju – „Zinzino kafijas kapsulu klāstu izgatavo Rombouts & Malongo — ekskluzīvākā grauzdētava Eiropā, kura 1896. gadā ir dibināta Antverpenē (Beļģijā). Malongo ir tās meitas uzņēmums Nicā (Francijā). Uzņēmums joprojām pieder ģimenei, un tas lepojas ar savām tradīcijām un kaislību pret kafiju.

"Mūsu kafijai tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes Arabica pupiņas. Plantācijās, kuras atrodas augstu kalnos, parasti ir ļoti labi apstākļi, kas nodrošina izcilu garšu un kvalitāti. Lai iegūtu nevainojamu garšu, gatavie augļi tiek lasīti ar rokām. Ja nepieciešama stiprāka kafija, mēs izmantojam augstākās kvalitātes Robusta pupiņas. Visbeidzot mūsu kafija tiek 20 minūtes lēni grauzdēta zemā temperatūrā (aptuveni 230 °C), lai atraisītu visus aromātus.”

SIA Vervo darbinieki jau ir novērtējuši izcilo kafiju. Tāpat SIA Vervo ofisā ik dienas loģistikas menedžeri un uzņēmuma vadība tiekas ar mūsu klientiem, sadarbības partneriem un piegādātājiem, kur tiek apspriesti tādi jautājumi kā kravu pārvadājumi, kravu transporta un loģistikas pakalpojumi, un ekskluzīva kafija veicina šīs sarunas! Uz tikšanos mūsu birojā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv