Vervo jaunumi

Karjeras atbalsta pasākuma “Profesiju sīrups” ietvaros Vervo pārstāvji lasa lekciju Rēzeknē

Šajā skaistajā pavasara dienā Vervo pārstāvji devās uz Rēzeknes tehnikumu, lai tiktos ar 1.kursa studentiem un novadītu izglītojošu lekciju “Profesijas iespējas” karjeras atbalsta pasākuma “Profesiju sīrups” ietvaros.

Lekcijas ietvaros iepazīstinājām studentus ar loģistikas nozares specifiku, izskaidrojām kravu pārvadājumu pamatus, dalījāmies pieredzē un zināšanās.

Rēzeknes tehnikuma jaunieši izrādīja lielu interesi un degsmi klausoties Vervo pārstāvju sniegtajā lekcijā, uzdodot jautājumus, kā arī piedaloties diskusijā. Ļoti priecājāmies par izrādīto interesi un sirsnīgo sagaidīšanu, tā nemanot pagāja divas stundas un laiks bija doties uz tikšanos ar Vervo klientiem Rēzeknes centrā.

SIA Vervo ir pilna servisa loģistikas uzņēmums, kas piedāvā dažādus starptautiskos un vietējos kravu pārvadājumus, un visus ar tiem saistītos pakalpojumus.

Kopš 2008. gada transporta uzņēmums SIA Vervo ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk kā 4000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot visu veidu kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv