Vervo jaunumi

Saliktās kravas - kopā vešana!

Jau pāris gadus ir populārs termins - kopā braukšana, kas ieņem stabilu vietu pasažieru pārvadājumos un kļūst ar vien populārāks. Transporta un loģistikas nozarē šis termins ar savādāku nosaukumu eksistē jau daudzus gadus un ir zināms kā saliktās kravas. Situācijās, kad Jums ir mazas kravas un attiecīgi svarīgas ir arī izmaksas, apvienojot tās ar citu klientu kravām, Jūs iegūstat optimālu risinājumu gan laika, gan investīciju ziņā.

Pastāv stereotips, ka salikto kravu piegāde ir laikietilpīgs process, jo piegādes notiek caur termināliem, kur šīs kravas tiek apvienotas. Vervo SIA arī izmanto terminālus, bet gadījumos, kad ir svarīgs piegādes laiks, mūsu speciālisti atradīs risinājumu ātrai un izdevīgai piegādei.

 

Turpinājumā aprakstīsim kā atrisinājām steidzamas un svarīgas kravas nogādāšanu no Francijas uz Latviju.

Mūsu klientam savu darbu veikšanai steidzami bija nepieciešams saņemt traktora kausu, lai tehnika nestāvētu dīkstāvē, bet pildītu savas funkcijas. Izaicinājums šajā situācijā bija atvēlētais budžets pārvadājuma veikšanai.

Vervo menedžera lielā pieredze un plašais kontaktu loks nodrošināja to, ka tiek atrasts transports ar salikto kravu un veiksmīgi tika sakomplektēta krava, nodrošinot efektīvu paredzamā budžeta izlietojumu.

 

Precizitāte katrā lietā. Lai nodrošinātu ātru un drošu pārvadājumu, mūsu speciālisti vienmēr pārliecināsies, vai ir atrasts piemērots risinājums. Šajā gadījumā ne tikai transporta izmaksas, bet arī transporta vienības nodrošināšana Francijas dienvidos bija izaicinājums.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv