Nozares jaunumi

Vervo dalība LAFF kopsapulcē

Vervo dalība LAFF kopsapulcē

Šī gada 2. jūnijā tika aizvadīta LAFF biedru kopsapulce, kas pēc ilgāka laika norisinājās klātienē. Vervo ir LAFF biedri jau kopš 2018. gada, un dalība asociācijā ir palīdzējusi aktualizēt dažādus jautājumus transporta un loģistikas nozarē. Ņemot vērā, ka SIA Vervo direktors, LAFF ģenerālsekretārs, Māris Dreimanis atrodas Dubaijā, lai virzītu jaunā uzņēmuma “Vervo Middle East” attīstību, kopsapulcē piedalījās Andris Žīgurs, Vervo biznesa attīstības vadītājs.

LAFF biedru sarakstā ir daudzi transporta un loģistikas nozares kolēģi, tāpēc sapulcē piedalījās pārstāvji no dažādiem uzņēmumiem, kā piemēram no Ace Logistics, Alpa Centrums, Alpa Vagons, Atlas, Melon, Signāls-P, Vollers-Rīga, DSV Latvia, MMD serviss un Eksperium. Tika uzaicināti arī pārstāvji no Rīgas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, kā arī Rīgas Tehniskās universitātes.

Saskaņā ar LAFF statūtu 9.6. punktu - ja kopsapulcē, kā šajā gadījumā, piedalās ne mazāk, kā viena ceturtā daļa no biedrības biedriem, tā ir tiesīga pieņemt lēmumu. Par sapulces vadītāju vienbalsīgi tika ievēlēts LAFF padomes loceklis Viktors Tihomirovs.

Pirms kopsapulces darba kārtības jautājumu izskatīšanas, Rīgas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvis Sergejs Fjodorovs pastāstīja sniedza ieskatu tēmā “Iespējamie risinājumi ekonomiskās un enerģētiskās depresijas kontekstā”, pieminot saules paneļu uzstādīšanu un sabiedrisko organizāciju lobiju, lai saražoto enerģiju savā starpā realizētu.

Pēc tam uzstājās Ingūna Jurgelāne-Kaldava, kas asociāciju LAFF pārstāv FIATA Loģistikas institūtā un sadarbībā ar LAFF organizē ekspeditoru apmācības RTU. Kā viens no lielākajiem panākumiem tika uzsvērts tas, ka kopējā sadarbībā izstrādāti četri profesijas standarti, taču tas nav viss – kopējā sadarbībā ir izstrādāta pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītības studiju programma “Loģistika” un profesionālās maģistru studijas programma “Loģistikas un piegāžu drošība”.

LAFF prezidents Aivars Gulbis prezentēja atskatu uz LAFF darbību 2021./2022. gadā, kas ietvēra sevī dalību FIATA kopsapulcē, tirdzniecības misiju uz Dubaiju, kur devās M. Dreimanis, tajā skaitā Expo 2020 apmeklējumu un tikšanos ar FIATA biedriem no NAFL, kā arī LDDK kopsapulce un dalība LIDL šoferu atpūtas telpas atklāšanas pasākumā.

Papildus tam, Harijs Skujiņš, Alpa Centrums pārstāvis, iepazīstināja ar LAFF finansiālo darbību 2021. gadā, tāpat tika nolemts apstiprināt Ināras Trēziņas, LAFF grāmatvedes, ierosinājumu noteikt LAFF izdevumu limitu 2022. gadam.

Avots: https://laff.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv