Nozares jaunumi

"Domenikss" investējis divus miljonus eiro jauna kravas automobiļu centra izbūvē Sauriešos

"Domenikss" investējis divus miljonus eiro jauna kravas automobiļu centra izbūvē Sauriešos

Automašīnu "Mercedes-Benz" un "Mitsubishi Fuso" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Domenikss" investējis divus miljonus eiro jauna kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centra izbūvē Sauriešos, Stopiņu novadā, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Līdz ar jaunā centra atvēršanu Pierīgā "Domenikss" plāno kāpināt pārdoto kravas automobiļu apjomu, kā arī vairākkārt palielināt servisa darbu apjomu kravas automašīnu un autobusu segmentā - līdz 2025.gadam par 300%.

"Domenikss" pārstāvji norādīja, ka jaunais kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centrs, kā arī lielgabarīta automašīnu mazgātava ir izvietoti divās ēkās ar kopējo platību 2560 kvadrātmetri. Vienā no ēkām atrodas kravas automašīnu tirdzniecības salons, servisa telpas, un kravas automašīnu rezerves daļu noliktava, savukārt otrā darbojas kravas automašīnu mazgātava.

"Domenikss" padomes priekšsēdētāja Benita Danilenko skaidroja, ka ieguldījumus centra izveidē uzņēmums turpināja, neskatoties uz pandēmijas radīto ekonomisko krīzi, un uzskata, ka ieguldījumi ir pamatoti, ņemot vērā skaidro prognozi pieprasījuma kāpumam iekšzemes komerctransporta nozarē.

"Piemēram, 2020.gadā "Domenikss" vairāk nekā trīs reizes palielināja pārdoto kravas automašīnu skaitu, bet kopā ar partneriem šis skaits attiecībā pret 2019.gadu bija desmit reizes lielāks. Īstermiņā - pārvadājumu un piegādes autoparka paplašināšanu ietekmē Covid-19 viestās izmaiņas preču apritē, proti, pieaug vajadzība uzturēt un atjaunot esošo autoparku, jo jaunu auto piegāde ir ierobežota. Savukārt ilgākā termiņā - Eiropas Savienības (ES) prasības, vides politikas tendences pasaulē un globālās auto industrijas attīstības tendences liks izmantot videi draudzīgākas automašīnas arī Latvijā, kam sekos nepieciešamība veikt liela gadagājuma autoparka nomaiņu," sacīja Danilenko.

Viņa pauda, ka līdz ar to uzņēmuma pārstāvji redz augstu potenciālu un priekšrocības "Domenikss" līderpozīciju attīstīšanai.

Jaunajā centrā ir nopērkami visi "Daimler Truck AG" ražotie "Mercedes-Benz", kā arī "Mitsubishi Fuso Canter" modeļi. Servisa centrs apkalpo "Mercedes-Benz" kravas automašīnas un autobusus, kā arī "Fuso" kravas automašīnas un "Setra" autobusus.

Saistībā ar atrašanās vietas maiņu un ievērojamu kapacitātes pieaugumu "Domenikss" kravas automašīnu serviss paplašinājis arī sniegto pakalpojumu klāstu. Turpmāk centrā apkalpos arī piekabju ritošo daļu, aukstuma sastāvu iekārtas, vienlaicīgi serviss spēs apkalpot piecus pilnus sastāvus.

Jau ziņots, ka "Domenikss" apgrozījums pagājušajā gadā bija 37,756 miljoni eiro, kas ir par 17,8% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājas par 47,6% - līdz 1,569 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānija "Domenikss" reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3,738 miljoni eiro. "Domenikss" pieder Danilenko.

Avots: https://iauto.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv