Nozares jaunumi

Ukrainas aviokompānija "Eleron" sāks regulārus kravu pārvadājumus uz Rīgu

Ukrainas aviokompānija "Eleron" sāks regulārus kravu pārvadājumus no Kijevas Žuļani lidostas uz Rīgu, aģentūru LETA informēja VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte.

Viņa atzīmēja, ka pirmais "Eleron" gaisa kuģis lidostā "Rīga" nosēdīsies piektdien, 17.janvārī. Pirmo reisu uz Rīgu aviokompānija izpildīs ar "An-26" kravas lidmašīnu, kuras dizains īpaši izstrādāts Holivudas spriedzes filmas "Neiznīcināmie 3" filmēšanai.

"Eleron" no Žuļani lidostas uz Rīgu ar "An-26" kravas lidmašīnu lidos vienu reizi nedēļā - piektdienās, taču nākotnē aviokompānija plāno palielināt lidojumu skaitu un pievienot reisu Ļvova-Rīga.

"An-26" lidmašīna spēj pārvadāt 5,5 tonnas kravu.

Lidsabiedrība "Eleron" izveidota 2013. gadā, un tai ir bāzes Ļvovā un Kijevas lidostā Žuļani.

Starptautiskā lidosta "Rīga" pagājušajā gadā pārkrāva gandrīz 27,3 tūkstošus tonnu kravu, kas ir par 3,5% mazāk nekā 2018.gadā.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Avots: https://www.tvnet.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv