Vervo jaunumi

Loģistikas pakalpojumi e-komercijas uzņēmumiem

Loģistikas pakalpojumi e-komercijas uzņēmumiem

Laikā, kad visā pasaulē pirkšana un pārdošana ar interneta vides starpniecību kļūst arvien populārāka, e-komercija ir ļoti laba iespēja uzņēmējiem attīstīt gan importa, gan eksporta plūsmas. Pēdējo gadu dati lieliski atspoguļo to, ka e-komercijas attīstība notiek dinamiski, tomēr, iespaidīgākais pieaugums bija vērojams pirms 4 gadiem, kad e-komercijas apgrozījums pieauga par 27,3 %, salīdzinot ar iepriekšējo gadu.

“Europe E-Commerce Report 2023” dati liecina, ka iepriekšējā gadā, salīdzinot ar 2022. gadu, Latvijā dzīvojošo cilvēku skaits, kuri iepērkas internetā, sasniedzis 69%. Skaidri ir redzams, ka e-komercija pamazām kļūst par arvien iecienītāku iepirkšanās veidu. Tomēr, jāpiemin, ka mums ir kur tiekties, jo Somijā ar interneta starpniecību iepērkas jau vairāk nekā 81% iedzīvotāju.

Loģistikas pakalpojumi Jūsu e-komercijai

Ja gribat būt drošs par to, ka Jūsu preces (krava) būs drošībā un nonāks pie Jums plānotajā laikā, loģistikas uzņēmums SIA Vervo būs lielisks sadarbības partneris Jūsu uzņēmumam.  SIA Vervo ir ar 16 gadu pieredzi, un  veic kravu pārvadājumus uz vairāk nekā 120 valstīm visā pasaulē, nodrošinot sauszemes, avio, dzelzceļa un jūras kravu  pārvadājumus.

SIA Vervo piedāvā pilna spektra pakalpojumus

Mēs piedāvājam pakalpojumus, lai atrisinātu visus ar Jūsu loģistiku saistītos jautājumus. Sadarbojoties ar SIA Vervo, daži no pakalpojumiem, kurus iespējams saņemt ir:

Kravu pārvadājumi - nodrošinām kravas transporta pakalpojumus visā pasaulē - gan ar sauszemes autotransportu, gan pa jūru, gaisu vai dzelzceļu.  

Kravas apdrošināšana  - lai arī kravu pārvadājumi noris ar vislielāko atbildību, tomēr, var rasties bojājumi neparedzamu apstākļu dēļ - nelaimes gadījumi, zādzības, dabas stihijas, utml.. Šādos gadījumos kravu apdrošināšana pasargā Jūs no finansiāliem zaudējumiem, un gadījumos, kad krava tiks sabojāta neparedzētu apstākļu dēļ, Jums tiks atmaksāta nauda bojātās kravas vērtībā.

Muitas brokeru pakalpojumi - mēs nokārtosim visas nepieciešamās muitas formalitātes un sniegsim pilnu muitas brokera pakalpojumu paketi Jūsu pārvadājumam no Ķīnas, ASV vai citas valsts, kas ir ārpus Eiropas Savienības. 

Kravas pārpakošana – mēs piedāvājam iespēju pārpakot Jūsu kravu, marķēt, vai aplīmēt ar uzlīmēm, lai krava uzreiz ir gatava doties pie Jūsu klienta.

Noliktavu pakalpojumi  - lai nodrošinātu pasūtījuma izpildi, atbilstoši noslēgtajiem līgumiem, SIA Vervo piedāvā izdevīgākos un drošākos risinājumus kravas uzglabāšanai Latvijā vai jebkurā citā valstī. 

Uzglabājiet savas e-komercijas preces mūsu noliktavās

SIA Vervo noliktavu pakalpojumus nodrošina netikai Latvijā, bet gan arī Eiropā. Latvijā esošās noliktavas sniedz ērtu pieeju klientiem Rīgā un Latvijas lielākajās pilsētās.  Svarīgi pieminēt, ka Eiropā esošajām noliktavām ir ērta piekļuvi visiem transporta veidiem. Noliktavu pakalpojumi dod 24/7 piekļuvi noliktavās glabātajām precēm.

SIA Vervo noliktavu veidi

Lai nodrošinātu pasūtījuma izpildi, atbilstoši noslēgtajiem līgumiem, SIA Vervo piedāvā izdevīgākos un drošākos risinājumus kravas uzglabāšanai. Kravas tiek uzglabātas tāda veida noliktavās kā:

  • muitas noliktavās;
  • medikamentu noliktavās;
  • noliktavās ar temperatūras kontroli;
  • noliktavās pārtikas preču uzglabāšanai ar FITO sanitārajiem sertifikātiem;
  • akcīzes preču noliktavās;
  • tranzīta noliktavās;
  • ADR noliktavās;
  • negabarīta kravas noliktavās.

Ir daudz un dažādas darbības, kuras ietver noliktavu pakalpojumi, lai nodrošinātu Jūsu ērtības. Izmantojot noliktavu pakalpojumus, tajos ietilpst vēl tādas darbības kā pašas kravas uzkraušana, izkraušana un / vai pārkraušana, kravas apstrāde un šķirošana. Arī kravu nosūtījumu formēšana, saskaņā ar pārvadājuma maršrutu un virzienu, iepakošana un marķēšana ir iekļauta noliktavu pakalpojumā. Uzglabā savu preci pie mums un skaidri zini, ka viss nepieciešamais tiks nodrošināts!

Jūsu krava – mūsu transports. Piedāvājam arī vietējos pārvadājumus Latvijā

Nepieciešams kravu no noliktavas Latvijā nogādāt, piemēram, līdz klientam? Nodrošinot ātrus ērtus un drošus vietējos kravu pārvadājumus tepat, Latvijā, mēs piedāvājam dažāda veida transportlīdzekļus Jūsu kravas piegādei, atbilstoši kravas izmēriem. Kravas piegādes termiņi ir atkarīgi no attāluma. Jo mazāks veicamais attālums, jo ātrāk nogādāsim kravu pie Jums. Mūsu loģistikas menedžeri Jums piemeklēs visizdevīgāko kravas transportēšanas veidu, lai vietējo pārvadājumu būtu iespējams veikt par vispievilcīgāko cenu.

Uzticot ar loģistiku saistītos uzdevumus mums, profesionāļiem, Jūs varēsiet netraucēti pievērsties citiem ar biznesu saistītajiem procesiem.  

Sazinies: info@vervo.lv | www.vervo.lv | +371 67674570

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv