Vervo jaunumi

Vervo apmeklē izstādi Outdoor Riga 2024

Vervo pārstāvji apmeklē izstādi Outdoor Riga 2024

Pagājušajā nedēļā, SIA Vervo pārstāvji apmeklēja Starptautisko aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstādi “OUTDOOR RIGA 2024”, kurā pulcējās ikviens, kuram aktīvā atpūta ir būtiska dzīves sastāvdaļa. Tūristi, velobraucēji, makšķernieki, motobraucēji un pat kuģotāji un laivotāji - šo un vēl citu aktīvās atpūtas un vaļas prieku pārstāvju izstādē bija pārpārēm!

 Mēs, SIA Vervo, apzinoties, ka aktīvās atpūtas sezona jau tik pat kā ir sākusies, ar īpašu gandarījumu apmeklējām šo izstādi, jo mūsu spēkos ir palīdzēt Tev sagatavoties “outdoor sezonai”. Mūsu spēkos ir piegādāt pilnīgi visu, ko varēja apskatīt šajā izstādē no un uz jebkuru valsti. Patīkams satraukums gan Jums, gan mums!

Aktīvās atpūtas preču pārvadājumi

Aktīvās atpūtas preču pārvadājumi, tuvojoties vasaras sezonai, strauji pieaug. Pagājušajā, 2023. gadā, motociklu imports Latvijā sasniedza 22,36 miljonus eiro. Nav nekāds pārsteigums, ka mēneši, kuros motocikli visvairāk ir tikuši importēti Latvijā ir tieši aprīlis un maijs - cilvēki gatavojas saviem vasaras piedzīvojumiem, proti, “outdoor sezonai”!

Savukārt, izpriecu un sporta laivu imports 2023. gadā sastādīja 6,62 miljoni eiro, aizņemot aptuveni 38% no visiem importētajiem kuģiem, laivām un citiem peldlīdzekļiem.

Runājot gan par motociklu, laivu, gan arī  makšķerēšanas piederumu un pat tūrisma preču pārvadājumiem, tad zini - šis ir visīstākais laiks, lai plānotu šo preču iegādi, lai jau iestājoties patstāvīgam siltākam laikam, tā būtu Tavā īpašumā.

Mēs piegādāsim jebkuru Tavu aktīvās atpūtas preci no un uz jebkuru valsti!

Šāda veida preču pārvadājumi tiek veikti gan vietējā, gan starptautiskā līmenī, ar dažādiem transporta līdzekļiem, tostarp ar kravas automašīnām, kuģiem un pat lidmašīnām, atkarībā no preču veida, attāluma un citiem faktoriem. Tu atrod sen kāroto preci šai sezonai, bet mēs  nodrošināsim, lai pārvadājums notiktu droši un efektīvi.

Sadarbojoties ar mums - Tu zini – mūsu speciālisti parūpēsies par  to, lai sadarbība būtu ātra, un ar finansiāli vislabāko risinājumu. 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv