Vervo jaunumi

Laivu un jahtu pārvadājumi

Laivu un jahtu pārvadājumi

Pavasarim esot gluži tepat, skaidrs ir viens – arī 1. maijs, kad oficiāli sākas laivu sezona, pienāks gandrīz nemanot! Varbūt šogad ir jāpiepilda ilgi lolotais sapnis par savu laivu vai jahtu, lai siltajās vasaras dienās viļņu pavadībā baudītu vēju matos? Un, vai zini, ka laivu pārvadājumu process nav nemaz tik sarežģīts, ja sadarbojies ar loģistikas uzņēmumu? 

No kurām valstīm visbiežāk tiek importētas laivas un jahtas?

6,62 miljoni eiro – šādu summu sastāda jahtu, izpriecu un sporta laivu imports 2023. gadā, aizņemot aptuveni 38% no visiem importētajiem kuģiem, laivām un citiem peldlīdzekļiem. 2023. gadā ievērojams importa pieaugums ir novērojams no Meksikas, sekojoši, dažādas laivas, kuru garums nepārsniedz 7,5m, ir tikušas importētas 2,24 miljonu eiro apmērā, aizņemot 34% no visām Latvijā importētajām jahtām un laivām. Kā arī, aktīva jahtu un laivu importēšana ir notikusi no Apvienotās Karalistes un Zviedrijas. SIA Vervo jahtu un laivu pārvadājumus, nereti, veic tieši no Skandināvijas valstīm.

SIA Vervo nogādās jahtu vai laivu, kur nepieciešams - arī uz laivu piestātni

Nav noslēpums, ka jahtas un laivas, nereti, par izdevīgu cenu ir iespējams iegādāties izsolēs vai pat izstādēs. Konkrēto laivu mēs piegādājām privātpersonai no izstādes Zviedrijā uz Latviju, tepat Rīgā, krasta ielā esošo laivu centru. Laiva motora dēļ bija pāris centimetrus garāka par piekabi, tādēļ pārvadājums bija jāveic ar atvērtām durvīm, tomēr, saglabājot visas drošības prasības. Laiva tika izkrauta ar ceļamkrāna palīdzību, izmantojot metāla rāmi, kurš nodrošināja to, lai laivas izcelšana noritētu bez starpgadījumiem. 

Kā stāsta laivas īpašnieks, šogad vasara tiek gaidīta kā vēl nekad!

Plāno jahtas / laivas pārvadājumu droši, ērti un izdevīgi ar SIA Vervo

Šis ir īstais laiks, lai plānotu jahtas vai laivas iegādi, lai jau uz sezonas sākumu tā būtu Tavā īpašumā. Mēs, SIA Vervo parūpēsimies par visu, kas nepieciešams, laivai mērojot ceļu pie Tevis! Sazinies ar mums un mēs piedāvāsim Tev visizdevīgāko pārvadājuma cenu.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv