Vervo jaunumi

Lietotu automašīnu piegāde

Lietotu automašīnu piegāde

Iegādājoties lietotu automašīnu ārzemēs vai nodarbojoties ar auto tirdzniecību, rodas nepieciešamība pēc transportlīdzekļa transportēšanas. Vervo nodrošina automašīnu piegādi gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. 

Lai piegādātu lietotas automašīnas no dažādām pasaules valstīm, ir nepieciešams ne tikai speciālās piekabes un puspiekabes, bet arī kravas apdrošināšanas un muitas dokumentu noformēšana. Transporta veids ir atkarīgs no nosūtīšanas vietas, maršruta, kā arī laika ierobežojumiem. 

Lietotu automašīnu piegāde pa autoceļu

Automašīnu piegāde ar atvērto autovedēju

Viens no populārākajiem veidiem, kā veikt lietotu automašīnu piegādi, ir automašīnu transportēšana ar atvērto autovedēju. Šim piegādes veidam ir vairākas priekšrocības, piemēram, liela ietilpība, jo vienā reizē var tikt transportēti līdz pat 12 vieglajām mazgabarīta automašīnām. Lai vieglo automašīnu transportēšana būtu droša, Vervo speciālisti kontrolē visus piegādes posmus, nodrošinot iekraušanu, izkraušanu. Lietotu automašīnu piegāde var tikt veikta uz un no jebkuras vietas pasaulē, ieskaitot NVS vai Āzijas valstis. 

Priekšrocības: 
- liela ietilpība (līdz pat 12 mazgabarīta automašīnām)

Trūkumi:
- automašīnas ir redzamas apkārtējiem;
- lietotas automašīnas nav pasargātas no sliktiem laikapstākļiem - krusas, vētras.

Automašīnu piegāde ar slēgto autovedēju

Viens no drošākajiem automašīnu transportēšanas veidiem ir ar slēgto autovedēju. Tomēr slēgtajiem autovedējiem ir ierobežoti izmēri, kurā var iekraut tikai tos transportlīdzekļus, kuru izmēri nepārsniedz 4,6 metrus, bet platums ir līdz 1,8 metriem, kā arī tie nav augstāki kā 1,3 metri. 

Tomēr slēgtajiem autovedējiem ir vairākas priekšrocības, piemēram, automašīna nav publiski redzama, transports ir pasargāts no sliektiem laikapstākļiem, piemēram, no stiprām vēja brāzmām vai krusas. 

Ekskluzīvu automašīnu piegāde

Nereti rodas situācijas, kad ir nepieciešams transportēt ekskluzīvas automašīnas (Tesla, Porsche, Ferrari, sporta automašīnas u.c.). Šajos gadījumos loģistikas speciālisti iesaka izmantot maksimāli drošu transportu (slēgta tipa autovedējus vai slēgtus konteinerus), lai ekskluzīvus transportlīdzekļus neietekmētu laika apstākļi, tos nevarētu sabojāt, nozagt utt. Vervo piedāvā arī kravas apdrošināšanas pakalpojumus. 

Lietotu automašīnu piegāde ar jūras transportu

Konteineru pārvadājumi ar jūras transportu tiek izmantoti automašīnu piegādei no ASV, Kanādas, Ķīnas vai no Dienvidkorejas, kā arī no tuvajiem Austrumiem. Šāda veida lietotu automašīnu pārvadājumi ir piemēroti lielu attālumu veikšanai. Tomēr, izmantojot jūras ceļus, ir jārēķinās ar to, ka piegādes termiņš būs ilgāks, bet izmaksas mazākas. 

Kāpēc izvēlēties Vervo pārvadājumus?

Vervo piedāvā autovedēju reisus no Eiropas, kā arī konteineru pārvadājumus uz un no ASV, Dienvidkorejas, Ķīnas vai tuvajiem Austrumiem. Lietotu automašīnu pārvadājumi tiek veikti, izmantojot autovedējus, kurus vada profesionāli un pieredzējuši šoferi, kuri parūpēsies par drošu automašīnu transportēšanu. 

Piedāvājums ietver gan treilerus, gan arī atvērta un slēgta tipa autovedējus. Vervo speciālisti nodrošina profesionālus risinājumus atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. 

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo palīdzēs atrast vispiemērotāko transportēšanas risinājumu tieši jūsu kravas specifikai. Ar mums jūsu kravas pārvadājumi būs droši, ērti un izdevīgi. Sazinieties ar mums pa e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet uz +37167674570 vai piesakiet kravu mājaslapā: ej.uz/uzzinicenu

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv