Vervo jaunumi

Vervo SIA atbalsta driftu

SIA Vervo ir uzņēmums, kas atbalsta jaunus un ambiciozus cilvēkus. Arī 2015.gadā mūsu uzņēmums pievērsās driftam – sporta veidam, kas Latvijā kļūst arvien populārāks ar katru gadu.

 Kas īsti ir drifts?!

Drifts ir autošosejas sporta paveids, kurā rezultāts netiek noteikts pēc sekundēm un to simtdaļām, bet gan vērtēts pēc tādiem kritērijiem kā leņķis, ātrums, josla, prezentācija. Būtībā drifts ir automašīnas kontrole vadāmā sānslīdē.

2015. gada drifta sezonā SIA VERVO atbalstu saņēma 2014.gada PRO klases čempions Ēriks Ulass. Jo, kā zināms, lai mūsdienās jaunie un talantīgie sportisti varētu sasniegt vēl augstākus rezultātus un piepildītu savus sapņus, viņiem ir nepieciešams atbalsts no apkārtējiem cilvēkiem gan finansiāli, gan emocionāli. Tādēļ SIA Vervo ielika arī savu daļiņu šajā sportistā un sporta veidā.

2015.gada drifta sezona Ērikam Ulasam iesākās ar lieliem plāniem, jo iepriekšējā gadā iegūtais čempiona tituls neļāva atslābt šajā sezonā. Tika ievērojami palielināta jauda driftera sporta automašīnai, bet līdz ar to sākās dažādas tehniskas ķibeles automašīnai, kas pirmo sezonas daļu padarīja ne tik sekmīgu kā vēlētos. Tomēr Ēriks ir sportists, kurš nekad nenolaiž rokas un turpina cīnīties par iesākto, tāpēc arī pēc katras tehniskās neveiksmes pavadīja naktis servisā, kur kopā ar saviem komandas biedriem un mehāniķiem mēģināja saprast, kas tieši ir nogājis greizi un darīja visu, lai savestu tehniku kārtībā.

Kad sezona jau gāja uz beigām, Ēriks Ulass beidzot bija “sadraudzējies” ar savu automašīnu un tās jauno dzinēju, tādēļ skats uz sezonu kļuva optimistiskāks. Skatītāji beidzot atkal varēja redzēt trasē Ēriku Ulasu - drifteri, kurš brauc skaistus, tuvus un ātrus tandēmu braucienus un ļoti reti kļūdās.

Un, lai arī sākumā viss šķita melns, tomēr 2015. gada sezonas kopvērtējumā PRO klasē SIA Vervo atbalstītais sprostists Ēriks Ulass ierindojās 2.vietā.

Ko saka pats sportists par 2015.gada drifta sezonu?!

“Vicečempiona tituls, ņemot vērā smago sezonas sākumu, arī ir labs sasniegums! Vēlētos pateikt lielu paldies savam mehāniķim, visam “Motoring” komandas sastāvam, ģimenei, draugiem, atbalstītājiem, faniem, kā arī sponsoriem, bez kuriem dalība sacensībās nebūtu iespējama. Liels paldies arī Ērika komandas biedram Didzim Kozlovskim, kurš nekad neatteica palīdzību un vienmēr bija ar mieru aizdot savu sporta automašīnu, lai Ēriks varētu veiksmīgi piedalīties drifta sacensībās. Paldies arī sacensību organizatoriem par lielisko darbu kā arī braucējiem par sīvu konkurenci, spraigām cīņām un draudzīgu atmosfēru! Tiekamies trasē!”

SIA Vervo lepojas ar Ērika Ulasa panākumiem un uzrādītajiem rezultātiem šajā sezonā un novēl vēl augstākus panākumus nākamgad. Tiekamies 2016. gada drifta sezonā!

Avots: http://vervo.lv/lv/kompanija/sponsoresana

#Vervo #KravuPārvadajumi #ĒriksUlass #Motoring #LatvianDrift

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv