Nozares jaunumi

Rīgā rudenī aizliegs kravas transporta tranzītu Pērnavas ielā

Rīgā rudenī aizliegs kravas transporta tranzītu Pērnavas ielā

Rīgā, Pērnavas ielā, plānoto kravas transporta tranzīta satiksmes aizliegumu ieviesīs šī gada rudenī, paziņoja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Pašlaik Rīgas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments izstrādājis satiksmes organizācijas shēmu, kas paredz izmaiņas, bet pirms to ieviešanas esot jāveic seguma atjaunošana Gustava Zemgala gatves posmā no Ūnijas ielas līdz Brīvības ielai.

Šajā būvniecības sezonā ir plānots veikt vairāku pilsētas ielu un to posmu seguma atjaunošanas darbus. Gustava Zemgala gatves posms no Ūnijas ielas līdz Brīvības ielai ir viena no vietām, kur šie darbi plānoti. Tiklīdz minētajā Gustava Zemgala gatves posmā seguma atjaunošanas darbi noslēgsies, Pērnavas ielā ieviesīs kravas transporta tranzīta aizliegumu. 

Avots: https://jauns.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv