Vervo jaunumi

Vasaras pasākumu aktualitāte - skatuves transportēšana

Vasaras pasākumu aktualitāte - skatuves transportēšana

Vasaras pasākumu sezona ir sākusies - koncerti, pilsētas svētki un citi izklaidējoši pasākumi, ko apmeklēs liela daļa no mums un piepildīs mūsu ik dienu ar aizraujošām emocijām un atmiņā paliekošiem momentiem. Lai šie pasākumi varētu norisināties veiksmīgi, nedrīkst aizmirst par mūziku, kas nereti nozīmē arī – plašu brīvdabas skatuvi. Tad palīgā nāk transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo, kas parūpējas par to, lai ne tikai pati skatuve, bet arī skaņas sistēmas un visas nepieciešamās iekārtas tiktu savlaicīgi un droši piegādātas uz pasākuma norises vietu.

SIA Vervo veica skatuves pārvadājumu uz Ogri, kur risinājās vērienīgais Ogres estrādes atklāšanas pasākums “Zvaigžņotā nakts Ogrē”. Tajā piedalījās tādi sabiedrībā zināmi mākslinieki kā “Citi Zēni”, “Abborn (Abba tribute)”, “A-Europa”, “Kreisais Krasts”, DJ Roberts Lejasmeijers, “Singapūras Satīns”, Rico Sanchez (“Gipsy King”) un citi.

Lai viss ritētu kā plānots un pasākums tiktu aizvadīts priecīgās un skanīgās notīs, jāsadarbojas tikai ar profesionāliem partneriem – SIA Vervo. Apvienojot zinošu ekspertu pieredzi un profesionālu aprīkojumu, tajā skaitā augstākās klases transportlīdzekļus, varam nodrošināt to, ka skatuve un visas pārējās iekārtas tiek pārvadātas droši un efektīvi.

Svarīgs ir ne tikai pats pārvadājums, bet arī rūpīga plānošana pirms tā. Tas iekļauj visas nepieciešamās informācijas iegūšanu, kā arī loģistikas detaļu saskaņošanu ar pasākuma organizatoriem.

Katrs mūsu klients, pasākumu organizators saņem personīgu pieeju, lai sadarbība būtu abpusēji izdevīga. Mūsu mērķis ir nodrošināt, ka katram pasākuma organizatoram tiek sniegts piemērots individuāls loģistikas risinājums.

SIA Vervo ir loģistikas uzņēmums, kas nodrošina efektīvus un drošus kravu pārvadājumus visdažādākajām kravām. Tas iekļauj arī lielgabarīta, bīstamās, pilnās un saliktās kravas, kā arī mūzikas sistēmu un skatuves konstrukciju pārvadājumus, palīdzot veidot aizraujošus un neaizmirstamus izklaides pasākumus. Mūsu profesionāla komanda, aprīkojums un rūpīga plānošana ļauj mums veiksmīgi atrisināt katru izaicinājumu, lai Jūs tikmēr varētu koncentrēties uz sava uzņēmuma darbību un attīstību.

Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv