Vervo jaunumi

Papildinājums Vervo Auto autoparkā – jauna Volvo kravas automašīna

Papildinājums Vervo Auto autoparkā – jauna Volvo kravas automašīna

Loģistikas nozarē un mūsdienu strauji mainīgajā biznesa vidē efektīvi un uzticami kravas transporta līdzekļi ir ļoti svarīgs pamats, kas nepieciešams, lai klientiem varētu nodrošināt augstākās kvalitātes un loģistikas pakalpojumus. Tādēļ ar gandarījumu paziņojam, ka transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo Auto ir iegādājies jaunu un uzticamu palīgu - Volvo kravas automašīnu. Vervo Auto un visi pārējie Vervo Grupas uzņēmumi nepārtraukti strādā pie savu uzņēmumu attīstības, kā prioritāti uzstādot mūsu klientus - uzlabot pakalpojumu kvalitāti un piedāvāt viņiem inovatīvus risinājumus. Un jaunā Volvo kravu vilcēja iegāde to tikai pierāda. 

Kādas ir Volvo priekšrocības?

Jaunā Volvo kravas automašīna nodrošina dažādas priekšrocības, kas ļauj mums sniegt vēl augstākas kvalitātes pakalpojumus. Volvo kravas automašīnas ir pazīstamas ar savu izcilību un drošību. Tā atbalstīs arī mūsu šoferu un kravas aizsardzību. Šī mašīna būs uzticams un spēcīgs transportlīdzeklis, kas būs būtisks faktors pakalpojumu sniegšanā mūsu klientiem.

Vervo Auto autoparks

Vervo Auto neapstāsies pie jaunās kravas automašīnas iegādes. Mūsu autoparks ir aktīvi paplašinājies jau iepriekš, iegādājoties jaunas tenta puspiekabes, kā arī kravas platformas, un mēs turpinām pievienot jaunas transporta vienības, kas atbilst mūsu augošajam klientu pieprasījumam. Mūsu mērķis paliek nemainīgs - nodrošināt klientiem augstākās kvalitātes loģistikas sauszemes pakalpojumus visā ne tikai visā Eiropā bet arī NVS valstīs.

Papildus jaunajai Volvo kravas automašīnai mūsu uzņēmums ir ieguvis jaunas kravas platformas. Tas nodrošinās vēl efektīvākus un izdevīgākus risinājumus kravu pārvadāšanai, kas atbilst mūsu klientu dažādajām vajadzībām un vēlmēm. Platformas priekšrocības ir tādas, ka ar tām var vest ne tikai standarta kravas, bet arī negabarīta kravas pārvadājumus.

Starptautiski kravu pārvadājumi

Katru dienu mēs nodrošinām transporta un loģistikas pakalpojumus klientiem visā Eiropā un NVS valstīs. Mūsu pieredze un profesionalitāte ļauj mums veiksmīgi pārvadāt kravas dažādos tirgos, nodrošinot piemērotākos loģistikas risinājumus katrai kravai. Mēs priecājamies par to, ka varam sniegt uzticamus un efektīvus kravu pārvadājumu pakalpojumus mūsu klientiem un veicināt starptautisko tirdzniecību.

Vervo Auto – uzticams partneris

Vervo Auto katru dienu strādā pie tā, lai klientiem nodrošinātu uzticamu un efektīvu transporta pakalpojumu un citu loģistikas risinājumu sniegšanu visā reģionā. Jaunais papildinājums - Volvo kravas automašīna, kā arī autoparka paplašināšana un jaunās platformas, atspoguļo mūsu apņemšanos būt vienam no vadošajiem uzņēmumiem loģistikas nozarē. Mēs turpināsim uzlabot mūsu pakalpojumu kvalitāti un sniegt inovatīvus loģistikas risinājumus mūsu klientiem. 

Vervo Auto nodrošina augstākās kvalitātes kravu pārvadājumus visā Eiropā un NVS valstīs, piedāvājot gan saliktu, gan pilnu kravu piegādes. Vervo Auto komanda izplānos izdevīgāko maršrutu atkarībā no jūsu kravas specifikas. Piesakiet pārvadājumu jau tagad, rakstot e-pastu uz va@vervo.lv.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv