Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no Vācijas uz Latviju

Kravu pārvadājumi no Vācijas uz Latviju

Jau vairāk kā 14 gadus uzņēmums SIA Vervo darbojas visā pasaulē, nodrošinot kravu pārvadājumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Uzņēmuma lielākā vērtība ir loģistikas menedžeri un to zināšanas, kas ir uzkrātas vairāku gadu gājumā. Šādas zināšanas mūsu klientiem palīdz veikt visprecīzākos lēmumus, kā arī ikviens klients tiek nodrošināts ar 24/7 pieejamu bezmaksas konsultāciju.

SIA Vervo loģistikas menedžere Sintija Treimane Freimane jau vairākus gadus organizē kravu pārvadājumus pa visu pasauli. Kā apgalvo pati Sintija –  katrs klients ir svarīgs un ikvienam klientam ir jāizstrādā individuāls plāns, lai ērti, droši un izdevīgi tiktu veikts kravu pārvadājums. Šoreiz kravas pārvadājums tika organizēts no Vācijas uz Latviju, un pamata uzdevums bija nodrošināt pēc iespējas ātrāk. 

Traktors (MOROOKA MST 800)

Kravas sastāvā bija traktors uz kāpurķēdēm, kura garums bija 6m, platums - 2,45m un svars - 6 tonnas. Tika izvēlēta platforma, kuras kravnesība ir 24 tonnas. SIA Vervo nodrošina arī šāda veida platformas, sīkāk uzzināt informāciju variet šeit. Šoreiz specifiskas atļaujas nebija nepieciešamas, jo traktora izmēri ietilpa standarta izmēros. Kad krava tika uzkrauta uz platformas, tā tika nostiprināta ar ķēžu siksnām. 

Kravas pārvadājums no Vācijas uz Latviju

Kravu pārvadājumi no Vācijas uz Latviju tiek veikti regulāri. Katru nedēļu šajā maršrutā dodas vismaz 20 dažāda veida kravas auto. To sastāvs var būt atšķirīgs, taču visbiežāk tiek vestas lietotas un mazlietotas automašīnas, tehnikas un cita veida kravas.

Latvijas importa vērtība no Vācijas 2023. gada laikā ir sasniegusi 680 milj. EUR, taču 2022. gadā importa vērtība sastādīja vairāk kā 2500 milj. EUR. 2022. gadā importa vērtība no Vācijas uz Latviju sastādīja visaugstākos rādījumus, ņemot vērā datus no 2005. gada. Vispopulārākās preces, kas tiek vestas no Vācijas ir: 

•    Transporta līdzekļi;

•    Mašīnas, mehānismi, elektriskās iekārtas;

•    Ķīmiskās rūpniecības un saskarnozaru produkcija.

Latvijas eksports uz Vāciju 2022. gadā sastādīja 126 miljonus EUR, taču šī gada laikā eksporta vērtība ir sasniegusi jau 23 milj. EUR. Taču jāatzīst, ka eksports visaugstākos rādītājus sasniedza 2021. gadā. Vispopulārākās preces, kas tiek eksportētas uz Vāciju ir: 

•    Farmaceitiskie produkti;

•    Jaukti ķīmiskie produkti;

•    Organiskie ķīmiskie savienojumi.

Sazinieties ar Sintiju jau tagad, rakstot e-pastu uz: trans@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 25106040  vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv