Vervo jaunumi

Mamma – vislabākais loģistikas speciālists

Mamma – vislabākais loģistikas speciālists

Maijs ir īpašs mēnesis, jo mēs svinam vienu no sirdi sildošākajām svētku dienām - Māmiņdienu. Šī ir diena, kad pateicamies mūsu māmiņām, viņu bezgalīgajai mīlestībai un nerimstošajām rūpēm par mums. Taču vai esat aizdomājušies, ka mātes loma var būt līdzīga loģistikas speciālista profesijai?

Daudzi piekritīs, ka māmiņas ir kā loģistikas vadītājas mūsu ģimenēs. Viņas rūpējas par dažādiem ikdienas darbiem, lai nodrošinātu mūsu ģimenes labklājību un to, ka viss ir savā vietā un pareizi organizēts. Līdzīgi kā loģistikas speciālisti, mātes ir atbildīgas par resursu plānošanu, lai visi mājsaimniecības darbi tiktu veikti savlaicīgi un efektīvi. Viņas saskaņo ģimenes ikdienas grafikus, vada bērnu aktivitātēs un dažādos citos veidos rūpējas par visas ģimenes labklājību.

Vecāku, īpaši mammas loma ir viena no sarežģītākajām profesijām loģistikas nozarē. Tāpat kā SIA Vervo loģistikas menedžeri saviem klientiem, arī mammas saviem bērniem ir pieejamas 24 stundas diennaktī. 

Vecāki zina teikt, ka viens bērns jau ir daudz. Taču ir ģimenes, kurās aug pat vairāk kā 10 bērnu. Spilgts piemērs ir ģimene, kura pagājušajā gadā saņēma “Latvijas Lepnuma” balvu nominācijā “Dižģimene”, audzinot 15 bērnu kuplu saimi. Šajā gadījumā ģimene strādā kā īsts loģistikas uzņēmums - un vecāki ir tie, kas parūpējas par to, ka bērni ir paēduši, izpildījuši mājasdarbus un citus pienākumus. Arī viņu nogādāšana skolā un citās ārpus skolas aktivitātēs ir rūpīgi izplānots process.

Tāpat kā loģistikas speciālisti, mātes ir meistarīgas problēmu risināšanā. Viņas vienmēr atradīs risinājumu, pat visgrūtākajās situācijās. Ja kaut kas neizdodas kā iecerēts, mātes ir gatavas ātri reaģēt un pielāgoties jaunajai situācijai, tieši tāpat kā loģistikas speciālisti, kas saskaras ar negaidītiem pārtraukumiem vai izaicinājumiem kravu pārvadājumos. Lai gan Māmiņdiena ir svētki, kas veltīti mātēm, tas ir arī laiks, kad varam apdomāt un iedvesmoties no viņu radošajām spējām un organizatoriskajām prasmēm. 

Tāpat kā mammas pilda visus svarīgos uzdevumus katru dienu, arī mūsu profesionālie loģistikas menedžeri ir pieejami jums jau tagad, lai palīdzētu atrast piemērotāko risinājumu tieši jūsu kravas pārvadājumam vai citam loģistikas izaicinājumam. Iegūsti piedāvājumu jau 1h laikā - sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

SIA Vervo sveic visas ģimenes, vecākus, bet īpaši - mammas Māmiņdienā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv